Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
Üye
Ahmet kardeşim Seni tanıdığıma çok sevindim. Cenab-ı Allah İstek ve dileklerini tez vakitte kabul etsin. Amin.
Tanıdığım için...
İmanı,ameli sağlamdır beşerin,
En büyük imanı Allah Sevgisidir, Ümmeti Muhammed'in
Seni gece gündüz zikir, niyaz ederim.
Ben aciz kulun Abdurrahman,
Ahmet kulunla tanışmış ne güzel
Bu ortamı sağlayan sensin Rabbim
Bunun için Sana binlerce kez
Dua ve niyaz ederim..
Seni tanımak Güzeldi Ahmet Kardeşim.
Tekrar hoş geldin bu sıcak dua dolu Dost meclisine.
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Yok abla soruların çok kolaydı sıkılmadım
Aslında bu hafta beni konuk aldığınız için ben size teşekkür ederim Rabbim sizlerden ebeden razı olsun
Bu güzel içten sıçak yorumun için çok teşekkür ederim kardeşim tekrardan hoşbulduk
Rabbim senden razı olsun efendimize komşu eylesin
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
.
Ahmet kardeşim seni tanımak güzeldi.bu içten ve samimi cevaplamalırın için teşekkür ederim...
RABBİM ne dileğin varsa gönlüne göre versin.Kızlarına hayırlı imanlı irfanlı ömürler nasip etsin..
Kevserdenizi Ailemize Tekrar hoşgeldin....anlaştıkk
işte sana sıcak muhlama önce afiyetle ye
sonrada sarmanı
şiimdide kara lahana yemeğini
sıra tatlıda tatlı yiyelim tatlı sohpet olsun
değerli ahmet uz kardeşim kevserdenizi forum net kimin tavsiyesı üzerine geldin
ben sana soru sormiyacağım arkadaşlarım çok keyifli roportaj oldu herşeyin hayırlısı olsun hakkında
ALLAH c.c kızlalrını hayırlı evlat etsin iyilerle karşılaştırsın kız evladı büyük nimettir benımde 3 tane var
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Yemeklerin hepsi çok güzel olmuş zümrüt abla eline sağlık
Foruma tevafuk üzere geldim .
Amin zümrüt abla ecmain güzel duan için çok teşekkür ederim .
Hadisi şerifte;
"Kimin üç kızı ve üç kız kardeşi veyahut da iki kızı veya iki kız kardeşi olup da geçimlerini güzel sağlar, onlar hakkında Allah'tan korkarsa, o kişi için cennet vardır" (Tirmizi, )
Rabbim evlatlarını imanlı bir şekilde yetiştirip dinine hizmet eden kullarından eylesin.
Soru sormadığın için ayrıca teşekkür ederim![]()
amin amin ecmain olsun rabbim senide evlatlarından güldürsün inşlh
aslında soru soracaktımda arkadaşlarım sordular yeterınce seni yormak istemedim
şunu unuttum ama karadeniz damadi olmana sevindim karadenizliler damatlarını çok sever memnunmusun memleketime damat olmaktan :D:D:D
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Hemde çok memnunum iyikide rabbim böyle taktir etmiş insanın hayatında başarılı olmasına vesile eşidir .
Ben hakkımı sonunu kadar helal ediyorum Rabbim ondan razı olsun inşallah cennettede birlikte oluruz
Yazımdan sonra ne kadar memnun olduğumu anlamışındır zümrüt abla![]()