Vip Özel Üye

"Fakat sizin dininizin kuvveti ve son derece güzel ahlakınızı görünce, asıl güzelliğin yüzde değil gönülde olduğunu anladım... "
Nereden aldıysanız?çok güzel bir öykü...
Teşekkür...
Vip Özel Üye

çok güzeldi Allah razı olsun abla...
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
ne yazıkkı kadında erkekte dış guzellıge önem verılıyor bende karakterı guzelse okışı benım gozumde dunya guzellı ama dışı guzel olmuş karakterı cırkınse benım ıcın dunya cırkını
Tabii ki kalp güzelliği zaten kalp güzelliği yüze sirayet eder Allah razı olsun
Sen burada misafirsin.
Ve buradan da diğer bir yere gideceksin.
Misafir olan kimse , beraberce getiremediği bir şeye kalbini bağlamaz
Bu menzilden ayrıldığın gibi, bu şehirden de çıkacaksın.
Ve keza,bu fani dünyadan da çıkacaksın.
Öyle ise aziz olarak çıkmaya çalış.
Vücudunu mucidine feda et.
Mukabilinde büyük bir fiat alacaksın
Üye

Unutmasın sakın beşer herkes gidiyor üçer, beşer
Yarın Hakkın Divanında sorulmaz ki güzelliğin,
Sorulacak olan tek şey vardır,
O da sadakat dolu, imanın amelin..
Hakikatlı duruşun Ve karakterin.
Emeğine sağlık abla nefis olmuş bir dörtlük yazayım dedim
Bu anlam içeren yazıya.
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Vip Özel Üye

Küçük yaşta geçirmiş olduğum ağır bir çiçek hastalığının yüzümde bıraktığı izler, bir ömür yüzüne bakmaya mecbur olduğunuz zevcenize karşı size bir soğukluk ve sıkıntı verdi. Ancak bu benim elimde olan bir kusur değil. Rabbim, bu hâli bana lâyık görmüş, elimden ne gelir ki…
Şuraya çok dikkat etmek lazım !
Emeğine sağlık sıla abla Allah cc ebeden razı olsun