"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"
Resim önemli duyuruları çağrıştırıyor. Bir ara admin seviyesindeki kullanıcıların duyuru bölümlerine açtıkları konularda otomatik çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Mesaj bölümü derken sohbet kutusunu kastediyorsanız sanırım çalışma var bende yazamıyorum...
Bu resim,bütün isimlerin altında çıkıyor,sadece benim değil tüm isimlerde bu resmi görüyorum...
Sizde de çıkıyor'mu?
"Evliyanın kılıcı kınında değildir. Kimseyi kesmezler ama üzerlerine giden kesilir"
Üye
Site sanırsam çalışma aşamsında bende de sohbet kutusuna yazmış olduğum Selam verince hiç yazmış oldugum çıkmıyor. İnşallah en kısa müddetle düzeltilie. Allah kolaylık versin site için çalışan kardeşlerime sayın büyüklerime... Selametle.
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Forumumuz canlı bir organizma gibi. kurulduğu günden bu yana sürekli yeni eklemeler, düzenlemeler oldu, olmaya da devam edecektir. Teknik anlamda uğraşanlardan da önerileriyle yönetime fikir verenlerden de Rabbim razı olsun. Sorunlar nasıl olsa halledilir hayırlı paylaşımlar![]()
sorun en kısa zamanda hallolur inşlh yöneticilerimizinde işleri yoğundur elbetet haberleri vardır
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
İnşallah
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)
bu resim bizdede çıkıyor lakişn sadece bu sitede degil bir çok yerde çıkıyor neyse
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Üye
arkadaşlar images hata verdiği için bu resimler çıkıyor sitenin güncellenmesi lazım sorun en kısa zamanda giderilecek inş