Ey affı güzel Rabbim! Ne olur, affının serinliğini ve marifetinin halâvetini bizim ruhlarımıza da duyur ve bizleri onlarla doyur! Cumamız mübarek olsun.. amin amin amin....
Ey affı güzel Rabbim! Ne olur, affının serinliğini ve marifetinin halâvetini bizim ruhlarımıza da duyur ve bizleri onlarla doyur! Cumamız mübarek olsun.. amin amin amin....
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Rabbim, sen unutan kullarından etme bizi,
sana karşı nankör olmaktan ve sana karşı isyan etmekten yine sana sığınırım.
Bu mübarek günün hürmetine kevserdenizi.net deki kardeşlerimi ve ailemi affet!...
---ölüm herkes için bir fırtınadır
bugün bana esti yarın sanadır
Şimdi Ruhuma bir Fatiha oku
sevabı hem sana hem banadır---
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Biz ne biliriz ki Cuma nedir?
Cuma’yı kılarken Sahabe-i Kiram’ın sevinçten gözleri dolardı ve korkudan tir tir titrerdi.
Ama bu öyle bir korkuydu ki bir daha ki Cuma da olamamanın korkusu idi..
Biz ne biliriz ki ??
Cuma günleri cami önlerinde Meleklerin beklediğini ve Cuma’ya gelenlerin isimlerini gümüş kalemlerle defterlere yazdığını..
Her müslümanın gümüş kalemle defteri olması temennisiyle.
.hayırlı cumalar kevser denizi
bir alem özlüyorum: asr-ı saadet gibi ebedi faziletlerin, kavi imanların, temiz vicdanların hüküm sürdüğü bir alem.! Bu alemin sakinleri, kelimenin tam ve hakiki manasıyla insan olsun. Içleri huzur, dışları nur ile dolsun..! Geceden başka karanlık, gök gürülemesinden başka gürültü görmesinler, duymasınlar...
öyle bir alem özlüyorum ki : o alemde milletler, devletler, gökteki yıldızlar gibi kendi mahreklerinde seyretsinler. çatışmasın, çarpışmasın dövüşmesinler.
renkler ırklar, milletler kaynaşsın, devletler anlaşsınlar. Bir allah bir alem, ve bütün insanlar... Büyük ahenk, büyük din, büyük nizam..!
bir alem özlüyorum bütün insanlık hak din islamın çatısı altında ALLAH yolunda birleşmiş
Hayırlı cumalar kevser denizi