kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. Cuma mız mübarek olsun.
![]()
.
kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. Cuma mız mübarek olsun.
![]()
Cumanız, İslamın Güneşi Kadar Aydın, Bir Müminin Tebessümü Kadar Tatlı, Muhammedül Emin'i s.a.v Hatırlatan Gül Kadar Güzel Olsun.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Önde SEN , Arkanda Ashâbın Gibi Saf Tuttururmusun Bize Ey Nebî .! Olmasın Ayakların Altında Ağlayan Kütüğün , Biz Seni Sırtımızda Ağlayarak Taşırsak Sen Kabul Buyururmusun Yâ Nebî.! Ümmetim Dedinya Ey Nebî , Kendimizi Ümmetinden Sayarak Günü Bayram Etsek Olurmu Ya Nebî .
Yetim Kaldık Sensiz Ey Nebî , Gelirsen Bayram O Gündür Sevgili.! Şefaat Yâ Nebî !
Günü Bayram Sayanlara Selam Olsun , Hayırlı Cumalar.!
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Üye
ALLAH(c.c)'ım salatü selamlarımız efendimiz Hz.Muhammed(s.a.v) ve onun ve eshabın’a olsun…
Ya Rab!Ona getirilen salatlar hürmetine bizi bağışla …
Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederiz..
Senden başka ibadete layık kimse yoktur..
Namazlarımızı,tevbelerimizi cuma hürmetine kabul eyle ..
Amin..
İşte geldik .. Gitmek için..
Yorulan yürekle , bükülmüş belle , eğik bir başla, dökülen dişlerle , kurumuş dudaklarla , çürümüş bedenimizle kapına gelen biziz..
Oysa daha dündü fidan boylu selvi gibi olan , anasının kuzusu , babasının gö...zbebeği , arkadaşlarının sevdiği , ne oldu birdenbire..
Nerede o canım dostlarım , nerede kan kardeşlerim , neden benimle aynı yere gelmediler , yalnız bıraktılar, hani sevenlerim .. ne oldu onlara ?
Dünya dedikleri sadece bu kadar mıydı, bir ağaç gölgesi bu muydu yoksa... Daha işlerimi bitirmedim , randevularım yarım kaldı , annemle bile vedalaşmadım.., bu kadar mı ani olacaktı herşey...
Ya Rabbi...
Bize tattırdığın dünya rüyasının lezzetini almayı ahirette nasib eyle , Habibine (sallallahu aleyhi ve sellem) reva gördüğün mağara kovuklarını taleb ediyoruz , bize rahat döşeklerdeki rahatlık yerine , hasır üzerinde sıkıntıyı iman şerbetini olarak içir...
Bize öyle yanan sineler ihsan etki , O hicranla Zatına layık olabilmeyi murat edelim , Varlığınla yok et bizi , damlanın ummanda kaybolduğu gibi , varlığınla erit bizi Rabbim...
Aminnnn
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..