---ölüm herkes için bir fırtınadır
bugün bana esti yarın sanadır
Şimdi Ruhuma bir Fatiha oku
sevabı hem sana hem banadır---
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Üye
Gel ey Muhammed bahardir, dualar ardinda sakli, aminlerimiz vardir. Hacdan döner gibi, Mevlüt'den kandili iner gibi gel gel. Bekliyoruz yillardir. Kandiliniz mübarek olsun. .
![]()
mevlüt kandiliniz mübarek olsun kardeşlerim
dua ile..
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
.
YouTube Video
Bugün Mevlid Kandili..
Senin doğum gününde sana komşular gönderdik YaResulallah onları şefaatından mahrum eyleme.
Anam babam, evlatlarım, malım canım, sana feda olsun Ya Rasulallah.... Gönlümdeki aşkın, gözümdeki yaşım, dile gelmez derdim bu sevdaya şahid olsun Ya Rasulallah ..
Kandilimiz Mübarek Olsun