selamün aleyküm değerli ailem sizden bir isteğim olacak bugun vefat eden Amcam için sizden Yasin,Fatiha vede dua istiyorum Allah razı olsun...
selamün aleyküm değerli ailem sizden bir isteğim olacak bugun vefat eden Amcam için sizden Yasin,Fatiha vede dua istiyorum Allah razı olsun...
Seni çok Özledim Annem
Üye
Allah rahmet eylesin. Geride kalan aile afradına Allah (cc) sabr-ı cemil ihsan eylesin.
2 Kuran-ı kerim hatmi ve 275 adet yasin-i Şerif alıyorum.
İnna lillahi ve inna ileyhi Raciun.
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Üye
nisanım başın sağolsun canım allah rahmet etsin mekanı cennet olsun bende bir yasin alıyorum
Rabbim amcanıza rahmet etsin onun nekadar günağı varsa affetsin ...Rabbim tüm müslüman kardeşlerimize ahirette sıkıntı çektirtmesin inşallah
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
(innalillahi ve innailahi raciğun) başınız sağolsun cnm bende bir yasini şerif okurum inşlh mekani cennet olsun amcanızın
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Allah c.c sonsuz rahmetini, amcanızın şahsında, tüm vefat etmiş din kardeşlerimizden eksik etmez inşaAllah..Bende bir yasin-i şerif alıyorum..
(Onlar) sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Artık (hakka) dönmezler.
(Bakara 18) :confused::confused:
5.YASİN-İ ŞERİF Okuyacağım inşallah.
كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَيْنَا تُرْجَعُونَ
Kullu nefsin zâikatul mevti summe ileynâ turceûn(turceûne).
her canlı ölümü tadacak ve sora hepiniz benim huzuruma dödürüleceksiniz (ankebut 57)
Rableri onlara Katından bir rahmeti, bir hoşnutluğu ve onlar için, kendisine sürekli bir nimet bulunan cennetleri müjdeler.
(Tevbe Suresi, 21
Allah, mü'min erkeklere ve mü'min kadınlara içinde ebedi kalmak üzere, altından ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde güzel meskenler vadetmiştir...
(Tevbe Suresi, 72)
Topraktan geldik toprağa gideceğiz, her canlı ölümü tadacaktır. acınızı yürekten paylaşıyoruz, Dualarımızı kalpten ediyoruz. başınız sağolsun. merhumun mekanı cennet olsun inşaALLAH Konyevi Nisa Kardeşim
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
"Topraktan geldik toprağa gideceğiz, her canlı ölümü tadacaktır. acınızı yürekten paylaşıyoruz, Dualarımızı kalpten ediyoruz. başınız sağolsun. merhumun mekanı cennet olsun inşaALLAH Konyevi Nisa Kardeşim"
Bir fatiha 21 ihlas muhteremin ruhu için okuyacağım.Allah kabul etsin.
(innalillahi ve innailahi raciğun) rabbim amcanızın mekanını cennet eylesin geride kalan siz ailesinede sabrı cemil ihsan etsin inşaallah
3 ihlas 1 fatiha hediyem
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..