gül arkadaşım baştan itibaren 15 kışıye okumuştur
gül arkadaşım baştan itibaren 15 kışıye okumuştur
şükranKardeşimin
evveli ve ahiri için; 1adet yasin-i Şerif okundu. Allah c.c kabul etsin İnşallah.
Amin...
02 04 11
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)
Bugün Veysi, Bahar ve Esra: Beyhan Kardeşimiz için,
evveli ve ahiri için; 1'er adet yasin-i Şerif okudular.
Allah c.c kabul etsin İnşallah.
Amin...
03 04 11
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
beyhanKardeşim için,
evveli ve ahiri için; 1adet Yasin-i Şerif okundu. Allah c.c kabul etsin İnşallah.
Amin...
03 04 11
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)
şükran kardeşimize yasini şerif okunmuştur Rabbim kabul eylesinn
şükran ve beyhan Kardeşlerim için,
evveli ve ahiri için; 1adet Yasin-i Şerif okundu. Allah c.c kabul etsin İnşallah.
Amin...
Üye
ÖzqüR..reyyan nur.. freund.foster..abdurrahmn. evvelleri ve ahirleri için birer adet yasin i şerif okundu Allah c.c. kabul etsin
Değerli dua dostlarım
daha önce freund rumuzumla girdiğim ancak akabinde giremediğim (sebenini de bir türlü anlayamadığım) ve bu nedenle de 41 kişiye 41 yasin hatmine katılacağımı bildirmeme rağmen devamını getirmediğim için hepinizden özür diliyorum ve haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum.Şuan yeni bir isimle (kezban) aranıza döndüm ,umarım bu defa sorun yaşamam.
Büyük istek ve heyecanla ismimi yazdırmış olduğum bu listeye elimde olmayan sebebplerden uyamadım.Tekrar ve tekrar kusuruma kalmayın ,hakkı geçen geçmeyen herkesten haklarını helal etmelerini isterim.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Bugün Veysi, Bahar ve Esra: (Nasip53) Şaban Meral Kardeşimiz için,
evveli ve ahiri için; 1'er adet yasin-i Şerif okudular.
Allah c.c kabul etsin İnşallah.
Amin...
04 04 11