sedat02 bende okudum yasin Allah kabul etsın
sedat02 bende okudum yasin Allah kabul etsın
banada mail gelmedı bugun ögrendım başlandıgı konun
Bugün Veysi, Bahar ve Esra: Sedat02 kardeşimiz için;
evveli ve ahiri için 1'er adet yasin-i Şerif okudular.
Allah kabul etsin.
Amin...
17 03 11
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Bugün Veysi, Bahar ve Esra: Günışığı kardeşimiz için;
evveli ve ahiri için 1'er adet yasin-i Şerif okudular.
Allah kabul etsin.
Amin...
18 03 11
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Banada mail gelmemiş
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
meyil geldiysede ben bakamam çünkü buraya kayıt olduğum msn adresim açılmıyor bende bugun iki yasını şerifi okurum inşlh ALLAH c.c kabul etsin okunan yasinleri
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
GÜNIŞIĞI Hanım kardeşim için Bugün (Cuma) evvelin ve ahirin için 1 adet Yasin-i Şerif okundu. Allah kabul etsin.
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)
sedat 02 kardeşimize yasini şerif okundu Rabbim kabul etsin
sedat02 ve günişiği kardeşimiz için yasın-i şerif okundu..bu arada mail gelmedi.. gönderdim diyenler birdaha araştırsınlar..
hergün, bir sonraki gün kimin adına okunacaksa maile gönderilirse yanılma ve hata payı minimalize olur sanırım..
yok efendim kopyala pc'ne yapıştır oradan takip edersin denilebilir..41 gün efendim..ututma rızkı yüksek.. hergün maile gelirse uyarıcı ve hatırlatıcı olur..
(Onlar) sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Artık (hakka) dönmezler.
(Bakara 18) :confused::confused:
sedaat ablam sedat02 ve Günışıga okudu yasın Allah kabul etsın