Ben kanın Zülmün durmadığı yer FİLİSTİN!!!!
______________________________ ______________________________ _______________________
Ben yaşına girmemiş sabilerin öldüğü yer FİLİSTİN!!!!
______________________________ ___________________
Ben Çığlığıma sessiz kalan ve beni duymayan bir dünyanın en masum çocuğu FİLİSTİN!!!!!!
______________________________ ______________________________ ______________________
Ben siyonist Kalleş İsrail'in tankarına karşı taş ile savaş açan cesurca savaşan FİLİSTİN!!!!!
______________________________ ______________________________ _______________________
Ben dünyanın en büyük açık ceza evine sahip olduğu yer FİLİSTİN!!!
Ben bombaların bir an bile susmadığı misket,fosfor bombalarının üzerime yağdığı yer FİLİSTİN!!!!
______________________________ __________________
______________________________ ______________________________ ______________________
______________________________ ______________________________ _____________________
Hiç günahı olmadan hiç acımadan katledilen ve tek suçum Filistin'de çocuk olmak....
Ben Allahu Teala'ya inancımı yitirmeyen,kimsesizlerin kimsesine dua eden ve onun için ağlayan mazlum FİLİSTİN!!!!
Elbet birgün zafer kazanabilecek konuma gelen bir yer FİLİSTİN!!!!! olmak üzere Allah'ım sana sıgınırım.....