DIŞARDA
Level completed: 0%,
Points required for next Level: 0
Overall activity: 0%
Achievements

onlar bırakmıyor bizde bırakmayalım
Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.Peygamberimiz s.a.v in şefaatine nail oluruz inşallah sadatların hususiyetle devletlu sultanımızın himmeti bereketi üzerinize olsun.
Sabır kurtuluşun anahtarIdır buyurulmuş. Allah c.c Gavsımızın üzerine sağnak sağnak sabır yağdırsın.Hamd olsun ki bu kapıdayız,buraya kabul görmüşüz, inşallah imanla da burada ölürüz.
Allah kullarından salih amel istiyor.Peki ya bu nasıl olacak bizlerde salih bir kalp olması gerekir. Biz bu kalbe nasıl sahip olacağız sadatlar bu işin hem menbağı hemde menşeidirler. Salih amel sahili selamete vurmuş büyük bir okyanus un kenarında.Okyanusu geçmek ve karaya ulaşmak için sal işimizi görmez. Çok büyük bir yelkenli lazım, rüzgar lazım Allah c.c dostlarını bu okyanusda yoldaş yapmış kullarına karaya rahat insinler diye. ''Bilenler susar susmayan larda bilmeyenlerdir'' buyurulmuş. ''Ne olursan ol yine gel'' diyen H.z Mervlanayı daha iyi anlıyoruz şimdi.
Bakın çok güzel bir örnek menkıbe anlatılır '' sofi onyedi yıllık olmuş artık bu kapıda bir gün artık neye çok sinirlendiyse --yeter ya on yedi yıldan beri sofiyim hiç bir şey anlamadım demiş o kızgınlıkla gitmiş bir tekel bayiine bir kasa birayı almış gelmiş eve başlamış eski ar kadaşlarını aramaya kimisi demiş sen benle dalgamı geçiyon kimine ulaşamamış kimi benim çok işim var demiş böylece uykusu gelmiş ve dalmış sabah kalktığında tabi sinirlerde yumuşamış artık namaz kılayım derken akşamki yaptıkları gelmiş aklına hemen koşmuş bakmış acaba içtimmi diye oh be demiş içmemişim. Ama utancına dergaha gideme miş bunu artık göremeyen sofiler dükkanına gidip --hayırdır nerelerdesin kardeş hastamısın demişler yok demiş ama siz beni bırakın boş verin beni demiş. durumu ısrar etmişler anlatmış sofilere haydi demiş biri menzile gidiyoruz kalkmışlar doğru menzile Seyda hz leri bir elinde gül bir elinde bastonu cami havlusunda hemen koşmuş sofiler öpmüşler o mubarek ellerini tabi bizim ki geride Seyda h.z bakmış şöyle bi eliyle işaret etmiş ona gel diye bizim ki yok diyor gelemem yüzüm yok tekrar etmiş Seyda hz leri yok demiş yine gelemem şunu alın getirin demiş Seyda h.z başını okşamış onun ----sofi bu telefonlarla bu kadar çok oynama kabloların önünde durmak biraz zor oluyor ''
Ne ile gidersek gidelim hemen kabul ediyorlar gecelerini gündüzlerini ümmeti muhammedin hidayeti için yalvarıyorlar. Hala daha bunu anlamayanlar var ama dua etmek lazım herhalde onlarada. Ama ne olur dokunmayın sadatlara, ellemeyin cennetin güllerini ne olur bize vurun bize çirkin laflar deyin yeter ki onlar üzülmesin yeter ki onlar mahsun olmasın ama allah o kadar büyük ki mahsun etmez dostlarını bizim işimiz var kardeşler bizi cennetteki sarayını bahçesinde bekleyen anlımızdan öpmeye hazır bir halde bekleyen Resulullah'ın yanına gideceğiz biz inşallah. O s.a.v bizi bekliyor O'nun düğününde oynayacağız halay çekeceğiz.