Çok değerli Kevserdenizi.net üyeleri ve değerli arkadaşlarım uzun zamandır forumda bir soğukluk seziyorumve hiç hoşuma gitmiyor bu.
Buraya ilk üye olduğum zamanlar çok aktif biri değildim sonra konular ekledikce paylaşımlarım arttıkça ve aranızdaki arkadaşlığı gördükçe burayı çok sevdim ailem gibi gördüm.Peki ne oldu o dostluklara ufacık şeylerden hemen yıkılmaya müsaitmiydi.Forumun eski güzel günlerini arıyor ve özlüyorum.
belki bu satırları yazmamın bir anlamı yok belki gereksiz ama düşüncelerimi herkesle paylaşmak istedim.
hepimiz Allah rızası için buradayız ve paylaştıklarımız Allah rızası için öyleyse davranışlarımızda ona göre olmalı.
burada bir suçlu aramak değil gayem ve niyetim. kimse hakkında olumsuz bir düşünceye sahip değilim. eski günleri arıyorum soğuk havalar artık kalksın forumun üstünden lütfen.
bu durum yüzünden foruma bir daha girmemeyi dahi düşündüm ama vaz geçtim daha sonra
çünkü burada Allah rızası için paylaşımlar yapıyorum başka gayem yok.eğer paylaştığımız bir konudan bir kişi faydalanıp dua etse yeterli daha ne isteriz ki.
biliyorum hepimizin gayeside bu öyleyse hepimizin gayretleriyle eskisinden daha iyi olabilir forum.
Haydi arkadaşlar el ele verelim hepimiz din kardeşiyiz unutmayalım.
gayemiz Allah rızası cümlemiz kazanırız inşallah
acizane düşünceleri olan kardeşiniz mihrab