Üye

Abla bende şiirler yazarım ama bu kadar etkilendiğim ve etkisinde kaldığım şiir azdır . Emeğine sağlık...
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Vip Özel Üye

şiirlerini paylaş bizimle abdurrahman ben yazmayı sevmeme ama okumayı severım
tşkr ederim yorum yapan gönlüne sağlık
Üye

Aslen benim sana teşekkür etmem lazım beni böyle sıcak bir ortama kabul edip sen ve senin gibi saygı değer insanlarla tanı ettiğin için...
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Co Admin

Âlem bir aşk için yaratılmış
Âdem işlediği günahı işlediğinde başını semaya kaldırdı ve “(Allahım) Muhammed hakkı için beni bağışlamanı istiyorum” dedi. Allah ona “Muhammed kimdir?” diye vahiyle sordu. Âdem “Beni yarattığın zaman başımı arşına kaldırdığımda orada “Allahdan başka ilah yoktur, Muhammed onun resulüdür” "لا إله إلا الله محمد رسول الله" yazılı olduğunu gördüm. Bundan bildim ki, senin katında İsmini ismin ile beraber yazdığın bu zattan daha şerefi yüce kimse yoktur.” Dedi. Allah ona “Ey Âdem! O senin zürriyetinden gelecek peygamberlerin sonuncusudur. Eğer o olmasaydı seni yaratmazdım (ولولا هو ما خلقتك)” buyurdu. (Ed-Dürrül Mensur.c.1.s.142)
emeğine sağlık Allah c.c.razı olsun zümrüt kardeşim.
cezakallahu hayran...