es selamü aleyküm ve rahmetullahü ve nuruhü ,inşaAllah biz geldik (:faydalı paylaşımlarınızdan istifade edebilmek duasıyla vesselam...emeği geçen herkese Teşekkür ederiz...
es selamü aleyküm ve rahmetullahü ve nuruhü ,inşaAllah biz geldik (:faydalı paylaşımlarınızdan istifade edebilmek duasıyla vesselam...emeği geçen herkese Teşekkür ederiz...
Eskiler “Ah mine’l-Aşk” yani “Ah aşkın elinden!…” demişler.
Galiba biz de “Ah Bine’l-Aşk” yani “Ah aşka ulaşmak!…” demeliyiz...İskender Pala
ve aleykum selam ve rahmetullah .İnşAllah bilgilerinizden yararlanırız![]()
Ellerime uzanan dudakları tepeyim
Allah diyen, gel, seni ayağından öpeyim Necip Fazıl
inşaAllah kardeşim aleyna ve aleykümselam
Galiba biz de “Ah Bine’l-Aşk” yani “Ah aşka ulaşmak!…” demeliyiz...İskender Pala
vealeyküm selam
aleykümselam hoşgeldin üyeliğin hayırlı ve daim olsun.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
.
Aleykümselam kardeşim hoşgeldin üyeliğin hayırlara vesile olsun faydalı paylaşımlar dilerim...
Selam ve Dua ile...
Aleykümselam kardeşim hoşgeldin üyeliğin hayırlara vesile olsun
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Üye
Aleykümselam kardeşim hoşgeldin üyeliğin hayırlara vesile olsun faydalı paylaşımlar dilerim...
Selam ve Dua ile...
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
cümleten hoşbuldum çok teşekkür ederim...