çok değerli kevserdenizi ailesi nazgülüm arkadaşımızın oğlu 09.22.2010 çarşamba günü ameliyata girecek arkadaşımızın oğlu için dua edelim..ben1 fatiha 3 ihlas okudum rabbim kabul etsin Allah acil şifa versin inş dualarımız sizinle
Üye
çok değerli kevserdenizi ailesi nazgülüm arkadaşımızın oğlu 09.22.2010 çarşamba günü ameliyata girecek arkadaşımızın oğlu için dua edelim..ben1 fatiha 3 ihlas okudum rabbim kabul etsin Allah acil şifa versin inş dualarımız sizinle
Allah C.C acil şifalar versin inşallah
dualarım seninle Nazgülüm
bende bir fatiha üç ihlas okudum Allah kabul etsin inşallah
ağlaaKardeşlerim Allah razı olsun bu güzel düşünceniz için.
Bu zor anımda dualarınızı esirgemediniz.İnşaallah sağsalim atlatabilir oğlum.
Bu dualar yardım bekleyen tüm evlatlarımız için olsun ve Rabbim kabul etsin.
Allah hepinizden razı olsun.ağlaa
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Tüm kardeşlerim haydi gün bu gündür. küçük yavrucak bizden dua bekliyor, dua dostlarım kardeşlerim nolur hastamıza öncelik verelim biz nasılsa birbirimize herzaman dua ederiz. sağlık çok önemli hadi dua dostlarım size güveniyorum hastamız için,
Elem neşrah leke sadrek ve vada'na anke vizreke Elleziy enkada zahreke Ve refa'na leke zikreke Feinne me'al'usri yüsren İnne me'al'usri yüsren Feiza ferağte fensab Ve ila rabbike ferğab.
Manası:1 - Biz senin için (mutluluğun) göğsünü açmadık mı?
2 - Senden yükünü indirmedik mi?
3 - O senin sırtını ezen yükü.
4 - Senin şanını yüceltmedik mi?
5 - Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık vardır.
6 - Evet, zorlukla beraber bir kolaylık vardır.
7 - O halde boş kaldın mı, yine kalk (başka bir iş ve ibadetle) yorul.
8 - Ancak Rabbine yönel.
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin tıbbil'kulubi ve devaiha ve afiyetil, abdani ve şifaiha ve nuril'ebsari ve ziyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
Manası: Ey Allahım ! kalblerin doktoru ve devası, vucutların şifası, gözlerin nuru ve ziyası olan Muhammed'e (S.A.V.) aline ve ashabına salatu selam eyle.
* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’ bu dualarıda okudum..
Rabbim hastalıktan eser bırakmasın inşallah amin amin amin..
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Elem neşrah leke sadrek ve vada'na anke vizreke Elleziy enkada zahreke Ve refa'na leke zikreke Feinne me'al'usri yüsren İnne me'al'usri yüsren Feiza ferağte fensab Ve ila rabbike ferğab.
Manası:1 - Biz senin için (mutluluğun) göğsünü açmadık mı?
2 - Senden yükünü indirmedik mi?
3 - O senin sırtını ezen yükü.
4 - Senin şanını yüceltmedik mi?
5 - Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık vardır.
6 - Evet, zorlukla beraber bir kolaylık vardır.
7 - O halde boş kaldın mı, yine kalk (başka bir iş ve ibadetle) yorul.
8 - Ancak Rabbine yönel.
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin tıbbil'kulubi ve devaiha ve afiyetil, abdani ve şifaiha ve nuril'ebsari ve ziyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
Manası: Ey Allahım ! kalblerin doktoru ve devası, vucutların şifası, gözlerin nuru ve ziyası olan Muhammed'e (S.A.V.) aline ve ashabına salatu selam eyle.
* Bismillahi erkike min külli dain yü’zike ve min şerri külli nefsin ev ayni hasidin Allahü yeşfike bismillahi erkike
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’
Allah binlerce kez hepinizden razı olsun inşaallahağlaa
Allah-u Zülcelal acil şifalar versin, yar ve yardımcınız olsun inşaALLAH
.
Bazı yoğunluklardan dolayı bayramdan beri siteye girme fırsatım olmadı, mesajı yeni gördüm,şunu unutmayalımki hepimiz bir imtihan dünyasındayız RABBİM den gelen her şey başımız üstüne hastalıkda sağlıkda bizler için.yine sığınacağımız yardımcımız el açıp kapısına gideceğimiz tek yaradanımızdır,bizlerin yapabileceğimiz elimizden gelen küçük yavrucağa hep bizlikde Dua mızdır.ALLAH C.C acil şifalar versin.nazgülüm kardeşim ,her ne kadar yanında olamasakda göremesekde yalnız değilsiniz dualarımızla yanınızdayız inş.
‘’Allah’ın adıyla. Sana eza veren bütün hastalıklara karşı, bütün kötü nefis ve hasetçi gözlere karşı sana okuyorum. Allah sana şifa versin. Ben Allah’ın adı ile sana dua ediyorum.’