Gönlüme Değen Yâr...!
Kelimelerin Bittiği Yerdeyim.
Susuşum, Sevgimin Yüceliğinden, Kelimelerin Acizliğinden...
Sevginle Gözlerimde Büyüttüğüm Bir Damla Yaşın Sıcaklığı Hangi Dizelere Sığar?
İfade Etmeye Çalışsam Tepeden Tırnağa "Sen" Oluşumu, Altında Ezilmez mi Sözcükler, Yâr?
Öyleyse Susuyorum İşte, Dile ve Sözcüklere İnat !
Bir Sen Bil Beni, Yeter Bana , Bir Sen Anla Yeter .
(Yaygı, Taş, Elbise, Gümüş Veya Altın Para, Yastık, Minder Gibi Eşyâya Canlı Resmi Çizmenin Haramlığı Ve Yine Duvar, Tavan, Perde, Sarık, Elbise Ve Benzeri Yer Ve Eşyâ Üzerinde Resim Bulundurmanın Haramlığı Ve Sûretleri Yok Etmeyi Emretmek)
Konu ile ilgili Hadis:
1682. İbni Ömer radıyallahu anhümâ'dan rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
"Bu sûretleri (resim ve heykelleri) yapanlar, kıyamet günü, ‘bu yaptıklarınıza can verin, haydi!’ diye azâb edileceklerdir."
Buhârî, Büyû' 40, Bedü'l–halk 7, Nikâh 76, Libâs 89, 92 95, Tevhîd 56; Müslim, Libas 96, 97. Ayrıca bk. Nesâî, Zînet 113; İbni Mâce, Ticârât 5.
.
Teşekkürler hüzün siteyi ilk kurduğum yıllarda ilk resim çalışmalarımdandı bu beğenmene sevindim etkilenmemek elde değil Rabbim okuyupda yaşayanlardan eylesin bizleri.
.
"Allah'a kulluk edin, O'na hiçbir şeyi ortak koşmayın. Ana babaya, yakınlara, yetimlere, düşkünlere, yakın komşuya, uzak komşuya, arkadaşa, yolcuya ve hizmetinizde bulunan kimselere iyilik edin. Allah, kendini beğenip övünenleri elbette sevmez." (Nisa 4/36)
.
Ölüm, insan için bir kıyamettir. Kim ölmüşse onun kıyameti kopmuş demektir. (Hadîs-i Şerif)