Üye
Herkesten ayrı ayrı Allah razı olsun diyorum.
yazılarınızı yeni farkettim. Aynı konuyu açmamak için konularıma bakarken...
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
tüh soru sormak için gecikmişiz![]()
)
Üye
Aklında soru ve sorular kalmış ise sorabilirsin. Ezel Kardeşim.
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
Allah gönlünden geçenleri avuçlarına versin abdurrahmn kardeşim,seni tanımak güzeldi
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
Dİni sahada çok sağlam okuğunuz yazarlar kimlerdir?
Sizin hayatınızda tesirinde kaldınız kitap hangisidir yerli ve yabancı özel sebei nedir?
Kayserili olarak Cumhurbaşkanımız hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum?
Sürekli okuduğunuz gazete ve dergi hangisidir söyleyebilirmisiz?
Hayatınızda evlilikten beklentiniz nedir?
Hayatta davanızda kendinizi ne gibi yetiştiriyorsunuz ?........şimdiden kolay gelsin....
Sen burada misafirsin.
Ve buradan da diğer bir yere gideceksin.
Misafir olan kimse , beraberce getiremediği bir şeye kalbini bağlamaz
Bu menzilden ayrıldığın gibi, bu şehirden de çıkacaksın.
Ve keza,bu fani dünyadan da çıkacaksın.
Öyle ise aziz olarak çıkmaya çalış.
Vücudunu mucidine feda et.
Mukabilinde büyük bir fiat alacaksın
Üye