parası çok olup fakırlere yardım etmeyenlerı protesto edıyorum
kendimi protesto ediyorum ağlaa
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
arçelik markasını şiddetle protesto ediyorum mutfağımı su basti makinam su akıttı yha akşam akşam iş açtı başıma ağlaa
Üye
Ben
Ortadoğu'da Filistin'de,
Siyonist eli kanlı ve insanlık nedir?
bi haber olan, daha yaşına henüz girmemiş, anne sevgisi
yaşamamış sabilerin,
kanına giren askeri, sivil ayrımı yapmadan, gece gündüz demeyip bombalar yağdiran,
Başağrısı,mide bulantısı yapan,
eli
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
işsizliği protesto ediyorum![]()
İmageshack'ı hata verdiği ve forumumuzu olumsuz yönde etkilediği ve bundan çok rahatsız olduğum için; protesto ediyorum.dövv
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Üye
Libyada Olanları protesto ediyorum..dövv
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
eşimi protesto ediyorum ocağa yemek koydu bırakıp tv karşısına geçti yemeği unuttu tenceremi yaktı dövvdövv
Bende eşlerine yemek yaptıran bayanları protesto ediyorum :D
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.