''Mevlam sana binlerce şükür; benim müslüman olarak dünyaya gelmeme izin verdiğin için''
ben çok şükrederım bana verdıgı nımetlere hayatta saglıga bınlerce şukurler olsun teşekkür etmeyen şukretmezde
Vip Özel Üye

''Mevlam sana binlerce şükür; benim müslüman olarak dünyaya gelmeme izin verdiğin için''
Akıp giden zaman içinde bir kafesteyim, Her türlü amelde çok ahesteyim, Kabrim beni bekliyorken dünyalık hevesteyim, Uyandır artık Ya Rab! belki son nefesteyim. . . !
(mevlana)
Vip Özel Üye

''Mevlam sana binlerce şükür; benim müslüman olarak dünyaya gelmeme izin verdiğin için'' SAGLIGIMIZ YERİNDE HAMDOLSUN BAŞIMIZI SOKACAK EVİ BİZE LAYIK GÖRÜP VERDİĞİN İÇİN ÜÇ tane evlad verdiğin için saglıklar yerinde hamd olsun daha ne dileyelim ne isteyelim rABBİME BİNLERCE DEFA HAMD OLSUN
Co Admin