Evet arkadaşlar size hitap eden sizn kulak zevkinizi göre yayın yapan en güzel DJyimizi seçiyoruz
(Biraz rekabet olsun)
Bana hitap eden DJ-Filistinli
Şimdi sıra sizdebagırmaa
Haydin Kolay gelsin
DJ-GUNIŞIGI
DJ-zümrüt
DJ-Reyhani
DJ-ACİZKUL
DJ-Filistinli
Evet arkadaşlar size hitap eden sizn kulak zevkinizi göre yayın yapan en güzel DJyimizi seçiyoruz
(Biraz rekabet olsun)
Bana hitap eden DJ-Filistinli
Şimdi sıra sizdebagırmaa
Haydin Kolay gelsin
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)
naptın sen böyle Muzafer kardeşim
şimdi bana hitap eden 2 DJ'yimiz var nasıl seçim yapıcam :D
zor zor zor....
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
bütün dj ler çok güzel yayın yapıyor ayrım yapmak zor ama ben geldigim günden bu en güzel yayın yapan dj filistinli
diger kardeşlerim alınmasın inşaallah
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Anketli konulara yorum yapılmasın mümkünse...
Dj-zÜmrÜt![]()
Eskiler “Ah mine’l-Aşk” yani “Ah aşkın elinden!…” demişler.
Galiba biz de “Ah Bine’l-Aşk” yani “Ah aşka ulaşmak!…” demeliyiz...İskender Pala
güncelleme...! bu konu ekimin .03.2010 konu kapatılacaktır
Oy kullanmayan arkadaşların DİKKATİNE
selam dua ile...
EN çok dinlenen ve en güzel yayın yapan SEVGİLİ DJ-GUNIŞIGI kardeşimi en içten dileklerimle kutluyor ve yayınlarının bitmemesini temenni ediyorum...
bütün DJ lerımize ve
Bütün oy kullanan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..
Selam dua ile...