İtiraf ediyorum şu an radyo dinliyorum![]()
itiraf ediyorum yayını dinledilermı uyelerimiz çok mutlu oluyorum çocuklar gibi seviniyorumkızlarrbagırmaa
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
itiraf ediyorum radyo dinleme alışkanlığı edinemedim. zümrüt kardeşim'in tehdidi ile radyomu açtım![]()
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
İtiraf ediyorum Kader_18 benim öz ablamkızlarr
İtiraf ediyorum ve bu yükten kurtulmak istiyorum küçükken komşumuzun çocuklarını döver başkalarına suçu atardımkomikkkomikk
itiraf ediyorum bugün acıkmadım ama yemeğı hızlı yedım ağır geldi aslında çokta yemedım tek çeşitle kalktım masadan
itiraf ediyorum sıcak hava sıcak yemek yenmiyor
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
evet yemek hemen yenmiyor çünkü midemizi suyla dolduruyoruz.
teravih namazından sonra biraz atıştırılır![]()
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ