ilk defa görüyorum çoook güzel yaa
keşke orda olabilsek !!!
Seni çok Özledim Annem
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
emegine saglik arzunur kardesim...ama malesef bu efendimiz sallallahu aleyhi ve sellemin evi degil...asil dogdugu ev cok dan yikilmisdir ve bu gördünüz binayi o arsanin üzerine insa edilmistir ve bu gün mekkenin özel bir kütüphanesi olarak kulaniliyor...yani o ev peygamberimizin dogdugu ev degil...dogdugu evin arsasina insa edilen kütüphanedir....
ŞehadetBir Tutku Bir Özlem Bize !Ölüm Bir Son Değil Bir Diriliş Bize !
Aşkı ile Aşıklar....
evet eminim kardesim , suud-i arabistan kiralligi acikladigi bilgi bu ve hac da iken de kafile baksanlarimiz ayni bilgiyi acikladilar...peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem in dogdugu ev cok yillar önce yikilmisdir ve bu eklediniz ev o arsanin üzerine insa edilmis bir kütüphanedir ve bu kütphane normal halka acik degil....
Ve hatta bazi hacilar bu eve cok önem verdigi icin suud-i arabistan bu kütüphaneyi kaldirmak niyetindeydi cünkü bu ev tam kabenin karsisinda ve Allah Tealanin beytine sirk olmasin diye...bir ara kaldirmak istdiler...hakli olarak ! ! !
Internet aleminde yanlis bilgi ve fetvalar malesef cok bu yüzden daima hatalari düzeltiyoruz...ve kaynak bilgi istiyoruz !
Internet alemine baksak...calgiyi de helal sayiyorlar...Kubbet-ü Sahrayi Mescidi Aksa diye tanitiyorlar...Uydurma hadisler islami forumlarda geziyor...pantolon ile namaz olur diyorlar vs.. vs... bizim de bu yanlislari düzeltmek....
Bu yüzden o ekledin ev bir kütüphanedir ve efendimizin dogdugu arsanin üzerine insa edilmisdir....
ŞehadetBir Tutku Bir Özlem Bize !Ölüm Bir Son Değil Bir Diriliş Bize !
Aşkı ile Aşıklar....
Amin Ecmain ALLAH cc razı olsun Arzunuurm
Elif olmak zordur
Çünkü elif olmak
Yuvarlak bir dünyada dik durmanın
Dik ve önde
Belki acıyla
Ama vazgeçmeden durmanın
Dünya ne kadar dönerse dönsün
Olduğu yerde kalmanın adıdır elif olmak
Kaç silah varsa elife çevrilir
Elif hep olduğu yerdedir
Silahlar patladığında ilk vurulan eliftir
Zordur elif olmak
Elif olmak hep vurulmaktır
Elif olmak yalnızca elif olmaktır
Ne B, ne T, ne S
Elif
Yalnızca elif
Elif demeden hiçbir şey denilemez
Ben elif dedim
Artık her şeyi söyleyebilirim...