DIŞARDA
Level completed: 0%,
Points required for next Level: 0
Overall activity: 75,0%
Achievements

Cevap: Kubbe Pasta
şafakvakti Nickli Üyeden Alıntı
biraz uğraşıyla olur sanırım komikk
bende öyle sanıyorum. bakacağız TEŞEKKÜRLER. hem neden o kadar gülüyorsun kidövv
DJ-zümrüt Nickli Üyeden Alıntı
çok lezzetli görünüyor cnm elelrine sağlık kartal abim yapsada yesek yha komikkkomikk
ne yaw manşet olmuşuz haberimiz yok! altı üstü bir kubbe pasta yapıcam eşimin doğum gününde;komikk hemde sürpriz olur değil mi? bir dakika pardon; yanlış anladınız, ağzınızı sulandırmayın size değil HANIMEFENDİ ŞAHANELERİNE yapıp ikramda bulunmayı düşünmüştüm doğum gününde.kızlarr
şafakvakti;150779]
komikkzahmet etmesin biraz uğraşılı ben ikram ediyim afiyet olsun[/QUOTE]
Hah ALLAH (c.c) senden razı olsun. wallahi çok düşünceli ve çok naziksin. beni bunlardan kurtardın. sen onlara pastayı yap hem senin deneyimin var. benim pastanın akıbeti belli değil, sonunda ne çıkacak göreceğiz inşallah ben sana söylerim.
mihrab Nickli Üyeden Alıntı
karşıdan güzel görünüyor tadıda iyidir herhalde emeklerine sağlık
inşALLAH dediğin gibidir yoksa YANDIM ANAM KETEN HELVASI; sözünü doğrumu yazdım emin değilim yalnış yazdıysam da anlamışsınızdır; halim pürmelalim işte öyle olur. benim için dua edin ALLAH rızası için.bagırmaa
tşklr bacım ellerine sağlık çok makbule geçti bagırmaakartal_13 abim yapacakda zaten foruma gelenekadar yolda yer yarısını komikk
yaw ALLAH aşkına benim öyle bir sözüm yok neden beni zorla size pasta yapmaya mecbur ediyorsunuz. wallahi zaten doğru söylüyorsun; yapsamda foruma gelene kadar size bişey kalmaz yolda,FAKİR FUKARA GARİP GURABA ÇOOOK belki ömürlerinde hiç pasta yememişler onun için dayanamam onlarada tattırırım derken gelinceye kadar kubbe pasta değil dağ pasta olsa kalmaz kusura bakmayın.:mad:
ben demedımmı sizeki akrtal abim gelirken pastayı yiyecek diye baksanıza sesı çıkmıyor ağır geldi sanırım komikk
alacağın olsun. sana KARDEŞ demiştim; beni düşürdüğün sıkıntıyı unutmayacağım. size pasta yapacağım ama şimdi çok meşgulüm. yeni yılda yapayım ki yılbaşı pastası olsun tamam mı? anlaştık mı?anlaştıkk
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.
13.Asrın Müceddidi
BEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ