Bu haftaki en'imiz
Kendini En İyi İfade Edebilen Üye kim ?
bitiş tarihi :08 Ağustos Pazar
Bu haftaki en'imiz
Kendini En İyi İfade Edebilen Üye kim ?
bitiş tarihi :08 Ağustos Pazar
Zor bir soru...Ve zor bir secim olacak benim için...Allah razı olsun Mihrab emekleriniz için.
aklımda birden fazla kişi var ama ne yazık ki bir tane yazmamlazım onun için nazgülüm diyorum
evet bende sana kaltılıyorum nazgülüm diyorum bende
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
NAZGÜLÜM diyorum...
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Cok şaşırdım:confused:Ben kendimi sizlere bu kadar iyi ifade edebildiğimi düşünmemiştimCok teşekkür ederim.En ağlayan deseniz kesin benimde.Ben hala düşünüyorum bu haftaki EN kim olabilir diye?Zamanım var hala
![]()
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)
Ben gerçekten bu haftaki seçimde cok zorlandım.Yazımlarını ve paylaşımlarını takip ettiğim Mihrab.Her zaman destek ve bilgilerini bizlerden esirgemeyen Zümrüt ve Kartal Abi.Hep kendi sıcaklığıyla Günışığım.Gerçekten kötü gün dostu yine kendini çok güzel ifade eden Filistinli Abi.Çok zor bir seçim ama Acizkul Abi diyorum.Tüm emekleriniz ve yürekten katkılarınız için Allah razı olsun.