3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: kelime_i sehadet te ALLAH ne söz verdik?

Share
    DIŞARDA
    Level completed: 51%,
    Points required for next Level: 248
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 248
    Overall activity: 0%
    Achievements
    By-MUZAFER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    By-MUZAFER
    Yer
    Yigidin Harman olup Savurdugu Yerdeniz..!
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    18

kelime_i sehadet te ALLAH ne söz verdik?

ESHEDÜ:sahidlik ediyorum,söz veriyorum ve diyorum ki,
    kelime_i sehadet te ALLAH ne söz verdik?
    EN LA ILAHE:ALLAH tan baska kanun koyan hicbir gücü kabul etmeyecek ve ALLAH tan baska kendisine kulluk yapilan herseyi reddedecegim

Nefsimin arzu ve isteklerine tabi olmayacak paraya ve kadina tapmayacak,zevklerimin pesinden sürüklenmeyecegim

Irkçilik yapmayacak,"izm"lere,ideolojil ere,sentezlere ve düzenlere tabi olmayacagimIslamdan baska tüm dünya görüs ve doktrinlerini reddedecegim

Kendisini ilahlastiran ve kendisini insanlara önder takdim eden pis putlari "önder"olarak kabul etmeyecegim

Heykele ve puta tapmayacak,putlastirilan varliklara itibar etmeyecek,ilahlastirilmaya calisilan hicbir ilahi "ilah"olarak kabul etmeyecegim

ALLAHin dostlarini dost,düsmanlarini düsman bilecek,ALLAHin razi olmadigi hic bir kisi,kurulus,toplum ve toplulukla yardimlasmayacagim

Islam adina ortaya cikan ve islami saptiran,seriati inkar eden düzenin düzenbaz hocalarina,müftülerine,diyanet baskanlarina,namaz kildirma memurlarina inanmayacagim

Makam,mevki,san ve söhret pesinde kosmmayacak ve beni ALLAHin hükümlerine bas kaldirtan basta seytan olmak üzere hic bir varliga aldanmayacagim

Piyasadaki fuzuli seyhlere aldanmayacagim kendisine soruldugu zaman susan,konusmayan,konustugunda da islami saptiran sahtekar seyhlere aldanmayacagim

ALLAH tan baskasindan yardim istemeyecek,kabirlerdeki ölülerden medet beklemeyecek,muskaya,muskaciya ,falciyave gelecektenhaber veren hic kimseye inanmayacagim

Islama aykiri hic bir tüzügü kabul etmeyecegim islama aykiri hic bir kanun tarafindan yönetilmeye razi olmayacagim

ILLALLAH: (Ya Rabb) Ancak senin hükmüne kanunlarina yani ilahligina inanacagim,senin kanunlarina göre hayatimi düzenleyecegim,senin kanunlarina göre yönetecek ve yönetilecegim,senden baskasina kulluk yapmayacagim,yaratici olarak seni tanidigim gibi,yönetici olarak da seni taniyacagim

Yasadigim sürece senin seriatinin yeryüzünde hakim kilinmasi icin gayret edecek,nefsimi,malimi ve canimi senin yoluna feda edecegim

Sadece senin seriatina tabi olacagim,yaptigim her iste senin rizani arayacak ve senin razi oldugun kullardan olacagim

VE ESHEDÜ:Ve yine sahidlik ediyorum , söz veriyorum ve yemin ediyorum ki

ENNE MUHAMMEDEN ABDUHU VE RASULUHUTüm insanliga örnek,önder ve rahmet olarak gönderdigin nebin Muhammed (sav)senin kulun ve elcindirhayatim boyunca kendime sadece onu önder ve örnek bilecek,ondan baskasini önüme katmayacagim

Muhammed(sav)in kurani hayatina aktardigi sekilde bende hayatima aktaracak,onun küfre karsi verdigi tavizsiz mücadeleyide kendime prensip edinip tüm davranislarimi onun bize teblig ettigi ALLAHin vahyine göre düzenleyecegim
    "Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"

üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)

DIŞARDA
    Level completed: 16%,
    Points required for next Level: 168
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 168
    Achievements
    By NeFReT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye

Yer
    iStaNBuL
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Cevap: kelime_i sehadet te ALLAH ne söz verdik?

bilgi için teşekkürler

DIŞARDA
    Level completed: 0%,
    Points required for next Level: 0
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 75,0%
    Overall activity: 75,0%
    Achievements
    MaHiR 01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Co Admin
    Yer
    Bir Boğaz yedi tepe
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    10

Standart Cevap: kelime_i sehadet te ALLAH ne söz verdik?

Ellerin dert görmesin, emeğine sağlık KARDEŞİM.
    Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.
    13.Asrın Müceddidi
    BEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ