Selamın aleyküm sevgili kardeşler bu bi uyarıdır 20 gün kadar önce Naturel Lıfe Fone sağlık hizmetleri diye bir yerden bi telefon geldi üretsüz sağlık danışmanlığı yapıyoruz dediler sağlık uzmanımız ev gelip sizi dinliyecek dediler buraya kadar iyi sonra yarı açık bi bayan geldi falan filan bi katolog elinde bi sürü özel hastane ben bu hastaneler hep onların sanmıştım neyse kız bi güzel alladı pulladı ve 3 yıllık evli olup çocuk için tedavide gördüğümüzü
de ağzımızdan kaçırınca bunuda bize bi güzel senaryo ile ooo ben bilmem kaç kişiyi çocuk sahibi yaptım falan bizi bağladı bizde o anlık hanımın çocuk sahibi olma isteği ile gaza gelip bi sözleşme imlza
lamış bulunduk fakat kız gidip kataloğu iyice inceleyince bunun bi sahtekarlık olduğuna karar verip 15 dakika içinde verilen no
yu aradım iptal edin dedim sizi yetkili kişi ile görüştüreceğiz dediler daha arayan yok bu arada ben para falan yatırmadım o
ne postaya bi zarf sanki icra dairesinden geliyor süsü verilmiş aidat yatmadı zart zutr (afedersiniz) aidatınız yatmadı icra takibi yapacağız biz salağız ya cahiliz ya aman dikkat kapıya gelen böyle insanlara itibar etmeyin özellikle bacılarım lütfen dikkatli olun selam ve sevgi ile ALLAH
a emanet olun ve bu konuyla alakalı olan ne tür yasal takip başlata bilirim bilgisi olan LÜTFEN form,a yazsın