DIŞARDA
Level completed: 51%,
Points required for next Level: 248
Overall activity: 0%
Achievements

Tipard All Music Converter
Tipard All Music Converterv4.0.08 / 5.96mb/ HOTFİLE
Her yerde aynı zamanda taşınabilir müzik çalarlar Tipard All Music Converter kullanarak oynatılabilirler bu tüm müzik. Bu en iyi müzik dosya dönüştürücü, MP3, MP2, AAC, AC3, WAV, MID, MIDI, WMA, M4A, RA, RAM, OGG gibi birkaç tıklama ile tüm popüler müzik formatları arasında karşılıklı dönüşüm bitirmek olabilir. Bu müzik dönüştürücü de yetenek ses video biçimlerini tüm müzik çalarlar için tüm popüler müzik biçimleri arasında elde etti.Tipard Tüm Müzik Dönüştürücüsü vardır daha gelişmiş özellikler, kolaylıkla tek bir biri ile, herhangi bir ses klipleri süsleme birkaç ses dosyaları birleştirmek olabilir. Tipard Tüm Müzik Dönüştürücüsü da gibi hızlı dönüşüm hızı sezgisel ve dostu arayüzü olan (> 400%) için mükemmel bir ses kalitesi elde edebilirsiniz.
Ayrıca, ses dönüştürücüsü, çeşitli ses kod çözücüleri ve encoder farklı ihtiyaçlar için sunmaktadır.
MP3, WMA, WAV, AAC, vb gibi neredeyse tüm formatlar arasında dönüştürme ses
AVI, MPEG, MP4, WMV gibi video Extract from müzik
Bir dosyaya Birleştirme birçok ses dosya veya birkaç dosya için bir ses dosyası bölme
Anahtar Fonksiyonlar
1. Tüm ses biçimleri arasında Destek karşılıklı dönüşüm
Güçlü müzik çevirici yazılım olarak, arasında müzik formatları dönüştürebilirsiniz neredeyse tüm müzik formatları MP3, MP2, AAC, AC3, WAV, MID, MIDI, WMA, M4A, RA, RAM, OGG.
Video 2.Extract müzik
Tüm müzik çevirici programı da video dosyalarını müzik ayıklanması destekler ve MP3, MP2, AAC, AC3, WAV, MID, MIDI, WMA, M4A, RA, RAM, OGG dönüştürmek.
3. Ses klipleri alın
Tüm müzik çevirici tam zamanı başlangıç ve bitiş ayarlamak tarafından aranan ses epizod düzeltin veya slayt çubuğu sürükleyin.
Sistem Gereksinimleri
Desteklenen İşletim Sistemi: Windows NT4/2000/2003/XP ve Windows Vista Donanım Gereksinimleri: 800MHz Intel veya AMD işlemci veya yukarıda; 512MB RAM veya daha fazla
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)