Mehmet Tanrıseverin yönetmenliğinde çekilen Hür Adam filminin Barla bölümü başladı.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rİsale Haber
Güncel - Bediüzzaman Filmi Çekimlerinden kareler - VanAsyaNur
Mehmet Tanrıseverin yönetmenliğinde çekilen Hür Adam filminin Barla bölümü başladı.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rİsale Haber
Güncel - Bediüzzaman Filmi Çekimlerinden kareler - VanAsyaNur
çok güzel olacağından eminimde hangi kanlada oynicak acaaba abi bilgin varmı
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
tşk ederim abi inşlh seyretderim hayırlıylisiıyla
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
muhteşem bişey olması gerek. inşallah layıkıyla bir sanat eseri meydana çıkarırlar.böyle bir projeyi ortaya getireni tebrik ediyor ALLAH (c.c) muvafak etsin inşallah ve buna benzer çalışmaların devamını diliyorum..
bu güzel paylaşım için samiyusuf kardeşime TEŞEKKÜR eder ;emeğine sağlık diyorum. ALLAH (c.c) Razı olsun.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
film olursa çok güzel olur bu millet bediüzzamanı iyi tanımalıdır.... emeğine sağlık..
Yapımcısı stv haberde anlatırken göz yaşlarını tutamadı çok güzel olacağına inanıyorum inşallah allah razı olsun