allah c.c razı olsun ebeden inşlh
allah c.c razı olsun ebeden inşlh
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
sevgili kardeşlerim kalan cüzlerimize sahip çıkalım nasip olursa şaban ayı itibarı iile 3. hatim kampanyamız başlatalım.
rabbim yaptığıız ve yapacağınız yardımları dergahı izzetinde ahseni takvim sırrına mazhar eylesin.bu sebeble ben okunmamış olan 10-11-ve 12 cüzleri alıyorum, sizlerde bir gayret gösterin.
Allah cc emanet olunuz.
almayı çok isterdim ama daha 1. hatimden aldıgım 24. cüzü bitirmiş değilim
Seni çok Özledim Annem
fatmayılöz karddeşimiz aldığı 7. cüzü okumuş Allah kabul etsin inşallah
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
selamun aleyküm...,
10-11-12.cüzler okunmuştur kardeşlerim rabbim hayırlarınızı ahseni takvim suretinde kabul buyursun inşaalah....
28. 29. cüzler ben okudum. ALLAH C.C kabul etsin inşallah.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
13. ve 14. cüzleride bn alaym ALLAH'ın (c.c) izniyle....
Bu yük senden Allah’ım, çekeceğim, naçarım
Senden Sana sığınır, Senden Sana kaçarım.
.
Arkadaşlar hepinizden ALLAH C.C Razı olsun,cüzleri okuyanlar gerek bana özelden pm atarak gerekde bu sayfa ile bildirmenizi rica ederim...
Maşallah arkadaşlar ne çabuk alındı cüzler.. inşallah devamı gelir..
Seni çok Özledim Annem