Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
.
kartal__13; kardeşim kevserdenizi. gerçek bir aile ortamıdır,böyle bir sitenin sahibi olmakdan ve bu ailenin içersinde bulunmakdan gurur duyuyorum .ve sitemizde tasarımı ve dizaynı ile ilgilenen büyük çaba gösterip emek veren Webmaster eRaSeR arkadaşımızında büyük katkısı vardır.ALLAH C.C kendisinden razı olsun...
tüm kevserdenizi ailesinin ablasıyım ,ve beni gerçek bir ablaları gibi görmelerinden de mutluyum . sizde içinizden geldiği gibi abla diyebilirsiniz.
kardeşim hepimizin elbette eksiklerimiz vardır.sizi sitemizde o güzel paylaşımlarınızla daim görmek isteriz...
anlaştıkk
kartal_13 abim sorulara verdiğiniz cevaplar için teşekkürler..çok güzel ve çok içten cevaplar vermişsiniz..Rabbim razı olsun![]()
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
sıkıntı çekmeden, güçlüklere göğsü germeden, yorulup emek vermeden, uğraşıp didişmeden, kimi külfetlere katlanmadan olumlu, güzel, hoş bir sonuç elde edilemez. yüce ALLAH C.C çalışanları sever; onlara rahmet eder.
sizleride tanımak güzel; İlginize ve alakanıza tekrar teşekkür eder saygılarımı sunarım. ALLAH C.C Razı olsun.:D
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Üye
kartal abi bu değerli vaktini benim ropörtajıma ayırdığın için çok çok teşekkür ederim umarın seni sorularımızla sıkmamışızdır bagırmaaeğer seni sıkıntıya soktuysak hakkını helal etkartal abi ALLAH ailenle huzurlu bir yaşam versin İNŞAALLAH.seni tanımak gerçekden çok güzeldi
Selamunaleyküm ablacığım; böylesine hayırlı bir çalışmaya bizzat emek vererek, kalbiniz ve ruhunuzla ortaya koyduğunuz eser için; ALLAH C.C Sizden razı olsun. eraser kardeşimin emeğini her fırsatta dile getiriyor, emeğini taktir edyorsunuz. bende ,buradan bu eserde, katkılarından dolayı teşekkür eder, ALLAH C.C'den kendilerine ömür boyu sağlık, mutluluk,ve iki cihan saadeti diliyorum.
MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN.
ABLACIĞIM; ONUR DUYDUM.
bana takdirinizi esirgemiyorsunuz. tadirinize layık olmaya çalışıyorum. ALLAH C.C Razı olsun. henüz takdire şeyan birşeyim yok; ablacığım.
TEŞEKKÜRLER.![]()