selamünaleyküm Hayrun-Nisa kardeşim.
benim üzerinde olmayan hakkım helal olsun.
kardeşim sen hakkını helal et, hakkın, emeğin çok.
ALLAH C.C Senden razı olsun.
iki cihanda mesut, bahtiyar olasın inşallah.
selamünaleyküm Hayrun-Nisa kardeşim.
benim üzerinde olmayan hakkım helal olsun.
kardeşim sen hakkını helal et, hakkın, emeğin çok.
ALLAH C.C Senden razı olsun.
iki cihanda mesut, bahtiyar olasın inşallah.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Nisacım Allah mesut bahtiyar etsin inşallah..Hakkın cok gecti helal et ve en kısa zamanda aramızda ol tekrar inşallah.Allaha emanet..
Konuyu yeni gördüm
Özelden görüştük ama son zamanlarda fırsat bulamadım pek, hakkını helal et kardeşim.
Sana ve eşine iki cihan saadeti dilerim, Allah-u Zülcelal sizleri birbirinize hayırlı eş olanlardan eylesin. Hakkım varsa eğer her daim helaldir sana, kardeşliğin için, samimiyetin için çok teşekkür ederim. Sen de hakkını helal etmişsindir bu aciz abine inşaALLAH.
Allah-u Zülcelal'e emanet ol, selametle inş.
.
Teşekkür ederim arkadaşlar kulaklarım fena çınladı :D
size çok ayrı kalamayacağımı söylemiştim artık ara ara görüşeceğiz inşallah faydalı şeyler yapmaya devam edeceğiz..
Seni çok Özledim Annem
sevindirici bir haber nisacım =)
Ben geleceğini biliyordum zaten
Bu arada tekrardan mutluluklar dilerim.. Rabbim iki cihanda da mesut bahtiyar etsin, mutluluğun daim olsun inşaAllah... tekrardan hoş geldin sefa getirdin canım![]()
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...