İnnalillahi ve inna ileyhi raciun.
aleyküm selam..ALLAH rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..Rabbim ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylesin..
aleyküm selam..ALLAH rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..Rabbim ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil ihsan eylesin..
Allah c.c. rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim yakınlarına sabır versin inş..
Allah c.c. rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim yakınlarına sabır versin inş
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Üye
İnnalillahi ve inna ileyhi raciun
Allahu Teala'nin rahmeti ve merhameti göc eden kardesimizin üzerine olsun,
kabirin sIkmasInI hafif eylesin, kabir'de ve ahirette afiyet, rahatlik ve güzellik versin.
Allahu tealla günahlarını affetsin. mekanını cennet etsin inşallah.amin
ALLAH C.C Rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah-u Zülcelal rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaALLAH
Allah, mü'min erkeklere ve mü'min kadınlara içinde ebedi kalmak üzere, altından ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde güzel meskenler vadetmiştir...
(Tevbe Suresi, 72)
Topraktan geldik toprağa gideceğiz, her canlı ölümü tadacaktır.
acınızı yürekten paylaşıyoruz, merhum mustafa kardeşimize, dualarımızı kalpten ediyoruz. başınız sağolsun. merhumun mekanı cennet olsun inşaALLAH allah c.c ailesine sabrı cemil versin kalanlara hayırlı uzun ömürler nasib etsin.
bir yasini şerif üç ihlas bir fatiha da ben gönderiyorum.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
rabbim rahmet eylesin inşallah.mekanı cennet olsun