DIŞARDA
Level completed: 0%,
Points required for next Level: 0
Overall activity: 4,9%
Achievements

♥ yorqun ve sus'kunum ♥
♥♥♥
♥♥♥
Ben seni hep abartarak hep en u...ç detaylarda hep en ulaşılmaz zirvelerde yaşarım.. Bundandır kör kuyuların belalısı karanlık damar damar içime sokuluyor, kalbime acı katranları yamayarak beni hayattan koparıyor.. Bundandır artık gözlerim hep ağlamaklı, gamzelerim hep küskün bakıyor.. Sahipsiz bir sevda avuçlarımda devasa bir sızıyla yoğruluyor.. Emanete bırakılmış gibi kalbim, parçalanmış düşlerim ger-çeklere dargın.. Sorgusuz bir başeğmeyim şimdi, sorgulu gecelerin ölüleri uzandı içime.. Onca işkencenin izleri var bir de.. Kendi gece ölülerimin ağıtları yankılanıyor tenimde.. Bu gece yine olur'larım ve olmaz'larım vuruşuyor, zaten yaralı olan yüreğimde.. Düşüncelerimin posalarını öğütemiyor beynim, karar artıkları gibi kaldılar yitik bende.. Yürek coğrafyasından uğur'lamalı ol'mazları! Olmaz'larla ol'amamak???! Binlerce kez ölmeli o zaman, O ''Ol'' diyene dek.. Gece ölenler ölümsüzleşenlermiş! Darp izlerinde kalın bir sukut, her sukutta ince bir ahh! sızılı sitem.. Ey geceme ağıtlar yaktıran düşcan içimin dehlizlerinde adın saklı, bilsen ne sızılar besliyorum adına sevdalı.. Kendimi kurşunluyorum Masal gözlerinde sır'lanalı.. ... Sığamıyorum geceye ve gece hiç'bir şeye.. Tekil sorgulamaların çoğul emanetçisiyim.. Meryem kadar sus'arsam, konuşacak bir İsa bulabilirim belki de?!.. Masal gözlerine geceyi boğduğum yar; sesin soluğuma nefesken ve sürgün kalbim talan edilmek üzereyken derinine düştüm! Derinde sus, ya sen'le ya 'biz'le.. Zira ben en çok şeyi en kısa zamanda sana anlattım ve yanlızca sana sus'tum... Şimdi oğulmamış sızılarım katran hüznümle boğuşuyorum... Gecenin içinde küçük bir nokta gibi kaldım, sen bile ünlem koyamazsın artık üstüme!.. Belki bu yüzden bu sorgulu gecede, hayata yarınlara kendime aşk'a en çok da sana; yorgun ve sus'kunum...
♥♥♥
♥♥♥
Mecnun Misali
Leylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama. Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ Değil
Mevlâ’dır Hep…