DIŞARDA
Level completed: 0%,
Points required for next Level: 0
Overall activity: 100,0%
Achievements

Hüzün ve Sevgi
Yüzüme uzun uzun hüzünle bakti. Anlattiklarimi sessizce dinliyordu.Gözleri uzaklara dalip gitmisti. Sadece yüz mimikleri onu ele veriyordu.Aci cektigini o kadar bariz görüyordum ki. Basina gelenlerin sebebide kendisiydi. Insanlara güveniyordu.Bunun bir hata oldugunu anlatmaya cok ugrastim. Gencti, sevgi dolu ve saf kalpliydi. Etrafindaki insanlarin gercek yüzünü görmüyordu.Yedigi darbeler üst üstte geliyor, aci cekiyor ama bunu kabullenmek istemiyordu.Ailesinden, arkadas cevresinden her yerden tenkit aliyordu. Sucu ise yasca kendisinden büyük olan bir bayana gönül vermesiydi. Cevresindekilere göre bu bir hataydi. Onu bir tek ben anliyormusum, bana öyle diyordu.Benimle paylasiyordu sorun ve dertlerini.
O:
-Kim ne derse desin ben onu cok seviyorum,mutlulugum onun yaninda.Beni anlamiyorlar, anlamakta istemiyorlar diyordu. Görüyordum yavas yavas hayata küsüp,yasamdan koptugunu. Herkesten kaciyor kendini yalnizliga mahkum ediyordu. Onu düstügü yanlizliktan cekip cikarmak icin büyük bir mücadele veriyordum.Düsünüyordum gönül ferman dinlemez seviyorsa,yürege söz gecmez.Sevgide mantik yoktur yas,zaman,mekan yoktur.Mutlulugu kimin yaninda,kimin ruhunda bulmussa onu sevmeye ve onun tarafindan sevilmeye hakki var diyordum. Ruhunda kopan firtinalar,dilinde isyana dönüsüyordu.
Ona:
-Sabret,sabrin sonu selamettir.Bu alemde sadece ölüme care yok.Her sorunun bir cözümü vardir. Her insanin sevgiye, sevkate ihtiyaci vardir.Isler her zaman yolunda gitmez,inis ve cikislar olur. Belki kabul etmeleri zaman alacak ama göreceklerdir hatalarini.
O:
-Neden diyordu neden?Yasin ne önemi var.Onu o kadar cok seviyorum ki.Ondan koparip almaya kalksalar ben yasayamam,yasamam nefes alamam.Hayat kaynagim yasam sevincim hevesim o ben onsuz bir hicim.
Yardim etmek istiyor,basaramiyor ve bu duruma cok üzülüyordum.Teselli etmek mümkün degildi. Kara sevdaliydi o.Öyle sabit,öylesine büyük bir sevgiydi ki bu görüyor, hissediyordum.Canini vermeye raziydi ama sevgisini asla.. Böylesine yüce bir askla sevilene özendim.Ne sansli bir bayandi. Sevgisi ugruna böylesine büyük bir mücadele veriyordu seveni.Sevgi ne yüce bir duygu keske sevilende degerini bilse.
Tayini cikti ve gitti o.Bir dahada bir haber alamadim ondan. Ama kalbime sorarsaniz böyle bir sevda sonunda her zorlugu yenmistir.Onlarin su an el ele gönül gönüle mutlu bir hayat sürdüklerine inaniyorum. Sevgi maglup olmamistir diyorum ve bütün kalbimle bunu diliyorum...
Yazarı : beste can