paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık kardeşim.
10/10 numara adam.dövv
paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık kardeşim.
10/10 numara adam.dövv
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :eek: mükemmmell fevkalade...işte bu!!!!!!!!!!! örnek aile, örnek eş...... takdir ediyorumbagırmaa ve her ne kadar dünya gittikçe acımasızlassada vicdansızlassada kalbleri körelsede yinede eminm böyle eşler hala var bu dünyada özellikle erkekler için diyorum çünkü kadınlar daha fedakar oluyo böyle durumlarda :confused:tsk ederiz paylasanlardan
![]()
Ezel bezminde bir dinmez figanım YA Resullah Cemalinle ferah-nak et ki yandım Ya RESULALLAH
çok güzeldi emeğime sağlık ablam
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…