amatörce de olsa güzel olmuş kardeşim sizden ALLAH RAZI OLSUN BÖYLE DÜZEYLİ BİR FORUM YAPMIŞSINIZ emeği geçen herkese teşekkürler ... selam ve dua ile başarılarının ve katkılarının sürmesi temennisiyle...
Tek kelimeyle Harika :
İdare eder :
Güzel Değil :
Üye
amatörce de olsa güzel olmuş kardeşim sizden ALLAH RAZI OLSUN BÖYLE DÜZEYLİ BİR FORUM YAPMIŞSINIZ emeği geçen herkese teşekkürler ... selam ve dua ile başarılarının ve katkılarının sürmesi temennisiyle...
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
yeni temamız süper oldu renkler konu başlıkları herşey tek kelimeyle süper oldu
kevserdenizine yakışır bir tema emeği geçen eraser beyden allah razı olsun emeklerine ellerine sağlık
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
bizim için bukadar emek verdiniz rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşlh işlerinizde kolaylıklar dilerim allah c.c her iki cihanda aziz kılsın sizi
Üye
Cenab-ı Hak daim eylesin :siz iyisini yapana kadar en iyisi bu:D
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...
güzel olmuş
Dervişlik baştadır tacda değildirKızdırmak oddadir sacda degildirEğer bir müminin kalbin yıkarsanHakka eylediğin secde degildirHakkı arar isen kalbinde araKudüste Mekkede hacda degildir
YUNUS EMRE
Gayet güzel emeği geçenlerden Allah razı olsun
Sen burada misafirsin.
Ve buradan da diğer bir yere gideceksin.
Misafir olan kimse , beraberce getiremediği bir şeye kalbini bağlamaz
Bu menzilden ayrıldığın gibi, bu şehirden de çıkacaksın.
Ve keza,bu fani dünyadan da çıkacaksın.
Öyle ise aziz olarak çıkmaya çalış.
Vücudunu mucidine feda et.
Mukabilinde büyük bir fiat alacaksın
Bence çok güzel Allah cc ebeen razı olsun
Allah’a bin kere hamd olsun. Sonra, ben cemiyetin iman selâmeti yolunda âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmi beş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun.
Bu site için Hiç bir kelime, cümle kuramıyorum. Allah razı olsun Eraser Kardeşim ve diğer emeği geçen herkesten.
Aşka esirdir ehl-i hâl, bu aşka sığmaz kıyl ü kalAşkın acep halleri var, kul eyledi sultanları.(Akşemseddin)