Teşekkürler Amatörce![]()
Tek kelimeyle Harika :
İdare eder :
Güzel Değil :
emeyi geçen herkese teşekkürler hela bide araser abime çok teşekkürler böyle güzel bir dini forum taşarladıgı içinbagırmaa
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)
Portalı yapan usta bir wepmaster olursa elbette güzel olacak .Tek kelimeyle harika olmuş.
elina sağlık eRaSeR .Allah c.c Razı olsun.
Görmesekte birbirimizi,
Duyamasakta seslerimizi,
Sakın haa ayrıyız sanma,
Üzme güzel yüreğini, çaresiz yanma.
Bir kere gönle giren vuslatı bekler değil mi?
Söylesene; ayrı yerlerde olsakta baktığımız aynı gökyüzü değil mi?
Esselamün aleyküm Kevserdenizi Ailesi
Biliyorsunuzki uzun zamandır portalımız yoktu. Uzun zamandan sonra portalımızı kurma kararı almıştık vede kurmaya başladık sizlerinde görüşlerine yer vermek istiyoruz. Portalımızda olmasını istediğiniz görüşlerinizi bizlere yansıtırsanız seviniriz.
Selam ve dua ile...
Dini Forum | Dini Videolar | İlahi Dinle | Şifalı Bitkiler
tasarım güzel şuan tasarım tam bitmemiş daha düzeltileceğine inanıyorum
Bir kaç eksik söyleyeyim
Karışık Konular
burası tamamen video olacaksa başlık değiştirilmelidir.
Pano kısmında hadis var bir de yukarıda herhalde oda düzeltilir. yavaş yavaş her şey daha güzel olur inş.
çok güzel olmuş emeklerinize saglık inş
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Çok güzel olmuş eraser kardeşim ellerinize sağlık ..
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Çok güzel olms ALLAh razı olsun eraser abi ..
Bu yük senden Allah’ım, çekeceğim, naçarım
Senden Sana sığınır, Senden Sana kaçarım.
Üye
ALLAH çıktığınız yolda sizi muvaffak eylesin
Notası kayıp bir müziğim bu zamanda,Ses tellerim titrer, konuşamam yanında,Arzu halimi ancak bilirse O bilir,Yarın Hak divanında...