16-cüz-kartal__13
17-cüz- kartal__13
18-cüz-kartal__13
19-cüz- kartal__13
20-cüz-kartal__13
21-cüz- kartal__13
22-cüz- kartal__13
23-cüz- kartal__13
24-cüz-kartal__13
25-cüz-metin50
16-cüz-kartal__13
17-cüz- kartal__13
18-cüz-kartal__13
19-cüz- kartal__13
20-cüz-kartal__13
21-cüz- kartal__13
22-cüz- kartal__13
23-cüz- kartal__13
24-cüz-kartal__13
25-cüz-metin50
Seni çok Özledim Annem
inşallah cuz 25 aldım![]()
ben hayr-ı paylaşalım diye cüzleri beklettim.
bakıyorum hayr-ın büyük kısmını ısrarla bana bırakıyorlari
Hepinizden ALLAH C.C Razı olsun. hayr'ların en makbulü ve
en güzeli. başım üstüne kabulümdür. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24 cüzleri
aldım. SELAM ve DUA ile.
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
Ben cemiyetin îman selâmeti yolunda dünyamı da âhiretimi de feda ettim. Gözümde ne Cennet sevdası var, ne Cehennem korkusu. Cemiyetin, yirmibeş milyon Türk cemiyetinin imanı namına bir Said değil, bin Said feda olsun. Kur'ânımız yeryüzünde cemaatsiz kalırsa Cenneti de istemem; orası da bana zindan olur. Milletimizin îmanını selâmette görürsem, Cehennemin alevleri içinde yanmağa razıyım: Çünki; vücudum yanarken, gönlüm gül-gülistan olur.13.Asrın MüceddidiBEDİÜZZAMAN SAİD-İ NURSİ
ALLAH C.C Razı olsun kardeşim.
O! HAYY, O KAYYUM, O ALİM, O HAKİMDİR ve herşeye Kâdir'dir.
O! Murad etmese ağaçtaki yaprak dahi kımıldamaz; her şey O'NUN Rıza-ı dairesinde
vücud bulur. bendeniz o'nun miskin kuluna kim/ler sebep kıldığını (haşa)ben değil, her
şeye kâdir olan bilir. ecir/mükafat hakkında O ADL'dır O HAKK'dır.
Siz Kardeşlerime iki cihan saadeti nasib etsin inşallah.
SELAM ve DUA ile.
9
Mayıs ayı sonu duası yapılacakır inşallah..
Seni çok Özledim Annem