Önsöz:Gecikme için herkesten özür diliyorum.Bilgisayarımdaki sorunlar nedeniyle LiteXP RC2'yi hep ertelemek zorunda kaldım.Kusura bakmasın kimse.Diğer sürümler de muhtemelen 2 gün içinde çıkacak.

LiteXP RC2 Yeni özellikleri
- Tema desteğini açan bir reg ayarı eklendi.
- Tamamen yeniden yapılandırıldı
- Boyut 150 MB'ın altına çekildi(143 MB)
- Birkaç ufak optimizasyon yapıldı.

Çıkardıklarım ve yaptığım ayarlar LiteXP-Araclar'da oturum dosyasında yazıyor.Buraya yazıp da konuda boşuna yer kaplasın istemedim.

WINDOWS MEDIA PLAYER HAKKINDA:
LiteXP'den Windows Media Player silinmiştir.Ancak WMP11'i indirip rahatlıkla kurabilirsiniz.
WMP11'i indirmek için aşağıdaki Linke Tıklayın:

http://download.microsoft.com/downlo...-x86-TR-TR.exe

Temalar hakkında
Tema servisi varsaylan olarak kapalıdır.Bu nedenle herhangi bir tema uygulayamazsınız.Ancak Tema desteğini, LiteXP-Araclar klasöründeki tema_destegi_ac.reg dosyasına tıklayıp sistemi yeniden başlatarak açabilirsiniz.

Çalışmayan Aygıt sürücülerinin çalıştırılması

Tüm Driver'ları sildiğimden dolayı çalıştıramadığınız aygıt olabilir,ancak sorun değil,normal xp cd'sini yerleştirin ve sürücü dosyalarını cd'den gösterin.Hepsi bu kadar.

CD Tabii ki katılımsız ve Cracklıdır.WGA sorunu yoktur.SP3 sonradan entegre edilmemiştir,MSDN Tabanlı Orjinal SP3'tür.

LiteXP Ekran Görüntüleri

Kurulum görüntüleri

Gerçek boyutundan [ 650 x 560 ] 88% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Gerçek boyutundan [ 650 x 560 ] 88% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Kurulumdan sonra Masaüstü Sizi böyle karşılayacaktır.

Gerçek boyutundan [ 804 x 674 ] 71% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

İndirme Linki:

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Torrent Linki: Kaldırılmıştır.
Rar'lı boyut:127 MB
Rar'sız boyut:144 MB
Şifre yoktur.Alternatif link verilmeyecektir.Lütfen bu konuda soru sormayınız.
Sorun çıkmaması için ISO dosyasını düşük hızda kaliteli bir cdye yazdırınız.