Selamün Aleyküm,
Tüm kevserdenizi ailesini Almanya'dan sevgi ve saygiyla selamliyorum..
Araniza yeni katildim umarim degerli paylasimlarla birlikte oluruz...
SeLam ve Dua iLe..Herkese hayirli forumlar..
Selamün Aleyküm,
Tüm kevserdenizi ailesini Almanya'dan sevgi ve saygiyla selamliyorum..
Araniza yeni katildim umarim degerli paylasimlarla birlikte oluruz...
SeLam ve Dua iLe..Herkese hayirli forumlar..
Aleykümselam aramıza hoşgeldin üyeliğin hayırlı ve daim olsun faydalı bol paylaşımlar dilerim.
Selam ve Dua ile...
Aleykümselam hoşgeldin mina üyeliğin daim olsun...
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
Elif Gibi Yalnızım!Ne Esram Var Ne Ötrem.Ne beni durduran bir cezmimNe bana ben katan bir ŞeddemNe elimi tutan bir harfNe anlam katan bir harekem...
Kala kaldım sayfalar ortasında,işte böyle...Bi okuyan bekledim bir hıfz eden belki.Gölgesini istedim bir Dostun SEN GİBİ...
Aleykümselam aramıza hoşgeldin üyeliğin hayırlı ve daim olsun faydalı bol paylaşımlar dilerim.
Selam ve Dua ile...
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Aleykumselam aramıza hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsun inşaallah faydalı paylaşımlarla faydalı olursunuz..
ALLAH'I TANIYAN İTAAT EDEN, ZİNDANDA DAHİ OLSA BAHTİYARDIR.ONU UNUTAN SARAYLARDA DA OLSA ZİNDANDADIR, BEDBAHTTIR....
Elif Gibi Yalnızım!Ne Esram Var Ne Ötrem.Ne beni durduran bir cezmimNe bana ben katan bir ŞeddemNe elimi tutan bir harfNe anlam katan bir harekem...
Kala kaldım sayfalar ortasında,işte böyle...Bi okuyan bekledim bir hıfz eden belki.Gölgesini istedim bir Dostun SEN GİBİ...