İyi ki doğdun hayrunnisaaaaaa Rabbimden sevdiklerine hayırlı ömür duasıyla.......bagırmaa![]()
İyi ki doğdun hayrunnisaaaaaa Rabbimden sevdiklerine hayırlı ömür duasıyla.......bagırmaa![]()
ALLAH'I TANIYAN İTAAT EDEN, ZİNDANDA DAHİ OLSA BAHTİYARDIR.ONU UNUTAN SARAYLARDA DA OLSA ZİNDANDADIR, BEDBAHTTIR....
Üye
nisacım doğum günün kutlu olsun senin gibi bir arkadaşım arkadaşdan öte kardeşim olduğum için çok mutluyum. rabbim sana hayırlı vede uzun ömurler versin sevdiklerinle beraber inş nisacım seni çooooook seviyorum bagırmaa
bu pastada benden
nisacım buda benim sana hediyem inş beğenirsin
benim doğum günümde 1 hafta sonra aynı şeyleri pastaları çiçekleri bende bekliyorummmdövvolmazsa çoook üzülürümmağlaatekrar hayırlı yaşlar olsun Nisa![]()
Dogum günün kutlu olsun Hayrunnisa..ALLAH saglikli huzurlu uzun yillar nasip etsin..
![]()
Elif Gibi Yalnızım!Ne Esram Var Ne Ötrem.Ne beni durduran bir cezmimNe bana ben katan bir ŞeddemNe elimi tutan bir harfNe anlam katan bir harekem...
Kala kaldım sayfalar ortasında,işte böyle...Bi okuyan bekledim bir hıfz eden belki.Gölgesini istedim bir Dostun SEN GİBİ...
Dogum günün kutlu olsun mutlu ol senlerce![]()
"Şu benim zamanımda bazı şakirdlerin,üstadlarının kitaplarını Kur'an'ın önüne koyduklarına şahit oluyorum.Bu çok vahim bir yanlıştır"
üstâz Süleyman Hilmi Tunahân (kuddise sirruhû)
Hayat, bir yapboz gibidir, önemli olan doğru parçayı doğru yere yerleştirmektir.En kötüsü de, doğru yeri bulduğun zaman, parçayı kaybetmektir...
Doğum günün kutlu olsun kardeşim.
Allah-u Zülcelal hayırlı uzun ömür versin inşaALLAH
canım dün yoktum buralarda bugün ögrendim dogum gününmüş kutlu olsun inş daha nice uzun ömürler saglıkla huzurla hep sevdiklerinle geçsin inş nisacım
canım dogum günün kutlu olsun
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
Çoook teşekkür ederim çook mutlu ettiniz beni
iyiki burdayım her zamanda olacağım inşallah dualarınızda unutmayın beni..
Seni çok Özledim Annem
doğum günün kutlu olsun
Allah mutlu mesut bahtiyar etsin nisacım =)