Canım arkadaşım yeni yaşın hayırlı olsun, Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevdiklerinle beraber hayırlı uzun ömür nasip etsin, gönlündeki tüm hayırlı dileklerin gerçek olsun inşaAllah...
sonsuz sevgilerimle...
Canım arkadaşım yeni yaşın hayırlı olsun, Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevdiklerinle beraber hayırlı uzun ömür nasip etsin, gönlündeki tüm hayırlı dileklerin gerçek olsun inşaAllah...
sonsuz sevgilerimle...
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
Doğum günün kutlu olsun kardeşim..
"ALLAH C.C." sağlıklı,mutlu,uzun ömürler versin..
dua ile...
Seni çok Özledim Annem
Seni çok Özledim Annem
Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu, sevdiklerinle beraber hayırlı uzun ömür nasip etsin, gönlündeki tüm hayırlı dileklerin gerçek olsun inşaAllah....
sonsuz sevgilerimle ..
Arkadaşlar Katılımlarınızı Bekliyoruz..
Doğum gününüz kutlu olsun.Hayırlı mutlu sağlıklı yeni bir yaş olsun inşallah.
Seni çok Özledim Annem
Seni çok Özledim Annem
Rasullallah(as) şöyle buyuruyor:
İNSANLARIN EN HAYIRLISI; ÖMRÜ UZUN OLUP, FİİLLERİ GÜZEL OLANDIR.
Rabbim inşallah sana öyle bir ömür nasip eder tüm sevdiklerinle sağlıklı yaşa inşaallah iyiki varsın iyiki tanıdım seniiyi güzel yerlerde olmanı güzel Mevlam nasip eder inşaallah aminnn ...
bu pastada benden
![]()
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme. Tevazu sahibi ol, zira en halis ziynet alçakgönüllülüktür. Mütevazi olan kimse, en güzel ziyneti takınmıştır. Kimseyi kendinden aşağı görme. Hayatta haset etmeden say, kıskanmadan sev. Bazı insanlar, başkasındakini istemez. Öyle olma. Gıpta et, fakat haset etme. Zira Allah'ın huzuruna fesatla çıkılmaz..Süleyman Hilmi Tunahan
YALAN" Zeka işidir.. dürüstlük ise Cesaret..
Eğer "ZEKAN" yetmiyorsa yalan Söylemeye..
Cesaretini kullanda "DÜRÜST" olmayı Dene.
Necip Fazıl Kısakürek
cnm iyikide varsın seni tanıdığıma çok mutluyum çokta şanslıyım sevdiklerinle nice seneler inşlh
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…