Windows 7 Activator Kit programı güncellenmiştir... programın yapımı bana aittir !!!

Windows 7 Activator Kit programı yine güncellenmiştir, artık Windows 7-Vista Activator Kiti olmuştur

Özellikleri :
* 32-64 Bit olmak üzere Windows 7'nin ve Vista'nın tüm sürümlerini ve Windows Server 2008 R2 Standard sürümünü desteklemektedir...
* Modlu ve modsuz biosları desteklemektedir...
* Çalıştırıldığı anda Windows 7'nin ve Vista'nın hangi versiyonununda çalıştırıldığını otomatik algılar ve ona göre seçenekleri sunar... (ürün anahtarı, SLIC 2.1 sertifika gibi)
* Biosunuz modlu ise, hangi sertifika ile uyumlu olduğunu otomatik algılar...

fırsat buldukça yeni özellikler eklemeye çalışcağım... (OEM logo ekleme, performans reg kayıtları gibi...)

Gerçek boyutundan [ 1440 x 900 ] 35% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

Gerçek boyutundan [ 1440 x 900 ] 35% oranında küçültüldü - Tam boy görmek için tıklayınız

yeni versiyon :

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Alternatif Link :

Windows_7-Vista_Activator_v4.0.rar

Düzenleme :
* Activator Kit uygulamasına Windows Vista (32-64 Bit olmak üzere tüm sürümler) desteği eklenmiştir..
* artık bu activator ile sadece Windows 7 değil, Vista'yı da kolaylıkla active edebilirsiniz...

Yeni versiyonun çalıştığına dair sanaldan bir görüntü (gerçek kurulumda da denenmiştir)

konuyla ilgilenen arkadaşlar, sizlerden bir ricam olacak
bunu nasıl söylesem bilmiyorum... sağda solda, başka forumlarda Windows ve Vista için activation loader önerirken, bu programı önerirseniz sevinirim...
böyle bir öneride bulunmamın sebebi şudur : neden bizlerden birisi, işletim sistemleri için ters mühendislik örneği göstermemişlerdir ? (Türk hacker timlerimize birşey demiyorum, maşallah yeri geldiğinde sanal eylemleriyle dünyayı yerinden oynatıyorlar) şimdiye kadar XP, Vista yada Windows 7 için cracklerde genel olarak PARADOX, Orbit30, DAZ, PAYRAMENT yada Hazar'ın çalışmaları önerilmiştir...
halbuki buradaki çalışma örneğin Hazar'ın loader'ından zerre farkı yoktur, neden hep yabancıların yaptıkları bizlerde, daha iyidir düşüncesinin yerleşmesine sebep olmaktadır ? (tarafsız olmak adına birazcık programcılık bilgime dayanarak şunu söylemeliyim ki, şimdiye kadar ki en iyi loader DAZ'ın Loader'ıdır, hatta bunu yine bir başka konumda da söylemiştim) o yabancıların çalışmalarının buradaki çalışmaya göre tek farkı vardır; onların çalışmalarının arayüz görünümleri daha cicili bicilidir, aslında onların çalışmasında da buradaki çalışmada da mantık aynıdır, kullanılan dosyalar aynıdır, yöntem aynıdır...
Microsoft Visual C# / Basic .NET'te kendimi daha da geliştirdiğim zamanlar, buradaki çalışma da aynen o yabancıların çalışması gibi cicili bicili olacaktır

bunları yazmaktaki amacım, kesinlikle övünmek değildir.. asıl amacım; eleştirdiğim ve dikkat çemek istediğim nokta şudur ki; bizlerden birisi de bu tür çalışmalar yapabilirler ve yapabilmektedirler, sürekli olarak dışarıdaki birilerinden bieşeyler beklememek gerekir diye düşünüyorum...
ama bu tür yerli çalışmaların rağbet görmesi de son kullanıcı sayesinde olacaktır, sonuçta burada yapılan çalışmadan kimse bir şey kazanmamaktadır, bir teşekkür dışında...

herkese teşekkürler ve saygılar...