selamünaleyküm kevserdenizi ailesi. 26 27 28 29 30 cüzleri ben alıyorum katkısı olan herkesten ALLAH C.C razı olsun.
selamünaleyküm kevserdenizi ailesi. 26 27 28 29 30 cüzleri ben alıyorum katkısı olan herkesten ALLAH C.C razı olsun.
ALLAH C.C selamı kevserdenizi yöneticileri ve tüm üyelerinin üzerine olsun. 22 23 24 25 26 cüzleride aldım inşallah bu şubat ayının son günü öğleye yetiştiririm.
15ve 16 yıda ben alıyım
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN..
kurban olduğum yöneticiler allah rızası için ilgilenin belki hatim-i şerif-i ayın son günüde olsa (allah c.cyardımı) ,gayretinizle belki yetiştiririz. Selam ve dua ile allaha emanet.
Çook az kaldı arkadaşlar hadi bitirelim inşallah.. bagırmaa
Seni çok Özledim Annem
esselamun aleykum kardeşlerim. 11 . 12 . 13 . 14 . 17 . 18 . 19 cüzleri aldım hayrun - nisa kardeşimde ALLAH`IN izniyle 01.03.10 p.tesi günü hatim duasını yapar. selam ve dua ile. (bu cüzleri şimdi aldı ve dağıttım inşallah yarın öğleye kadar bitirirler. ikindi vakti gibi veya sonrası duası yapılsa düzlerin yetişmesi için iyi olur.)