Ve aleykÜm selam karŞilama İÇİn Öncelİkle teŞekkÜr ederİm bu kadar geÇ kaldigim İÇİn İse ÖzÜr dİlerİm yemek Çok gÜzel Çay İse harİkaydi allah razi olsun İnŞallah.
Şİmdİ İse sorulara geÇelİm,
ben 21,6,1975 almanya dogumlu aslen anteplİ ve Şuanda antepte yaŞan bİr İnsanim 13 yaŞina kadar almanyada olde Şehrİnede yaŞadim kesİn dÖnÜŞ yaparak antepe geldİk Şİmdİ burada İkamet edİyorum
evlİyİm 3 oglum var. EŞİmle bİrlİkte ÇaliŞiyorum.
Bugune kadar benİ mutlu eden olaylar
1- 1991 yilinda babamin ÖlÜm haberİnden sonra babamin yenİden hayata gelmesİ benİm dÖnÜm noktam
2-yİyenİm olmasi
3-rÜyamda 3 defa kabe yİ gÖrmek
4-bebklerİmİn olmasi
mutsuzluk herkesİn hayatinda oldugu gİbİ benİmde var benİ okutmamalari benİ Çok ÜzdÜ
hayatta vazgeÇemeyecegİm 3 Şey
dİnİm
evlatlarim
bulundugum yer.
Hobİm kİtap okumak yÜzmek araŞtirmak
fobİm İse kapali alanda kalmak
abdurrahman ÖnÜl hasan dursun mehmet emİn ay
hamdolsun kİ evet gÖrdÜm.
Hayatta yapmak İsteyİpte erteledİgİm deĞİlde yapmak İstedİĞİm Ünİversİte bİtİrmek İnŞallah oda ne zamn İstedİĞİm bÖlÜmÜ kazanirsam ozaman yapacagim.
Reyyannur : OruÇlu kİŞİnİn cennette gececegİ kapi anlamina gelİyor nedenİ İse bİzde o kapiya layik olupda geÇebİlmektİr.
Ne zaman zamanimolursa pc nİn baŞinda olurum sabah 10 acarim İŞİm olmassa akŞam 4 gİbİ kapatirim
bu aralar fazla kalamiyorum kÜÇÜk oglum Çok hasta
tarİhtekİ kİŞİlİklergİbİ olsak zatenn Şİmdİ bu halde olmazdik bence nerde tarİhte yaŞan kİŞİlİkler
nerde bİzler
hayallerİm Çok Öncelİkle bİlgİsayar mÜhendİslİĞİnİ okumak evlatlarimi dİn İman Üzerİne okutup bİr yerelere gelmelerİnİ gÖrmek (her anne baba gİbİ)
var ama elden ne gelİr hİÇ bİr zaman kİmseye gÜvenmemek
İlgİ dydygym bİr yazar yok hoŞuma gİden bİlgİlendİrİcİ kİtaplar okumayi severİm ÇoÇuklarda dİn ve egİtİm
eŞİme aİlesİnİn nasil İkİ yÜzlÜ bİr aİlesİ oldugunu gÖstermektİr benÇİllİklerİnİ gÖstermek olurdu
forumda hemen hemen her yerİnİ Çok sevİyorum elİmden geldİgİ kadar İse
bana yÖn gÖsterecek yerlerde olur
Özlemİnİ ÇektİĞİm tek kİŞİ gÜzeller gÜzelİ peygamber efendİmİz (sav)
yasİn ayetel kÜrsİ ayetlerİn hepsİ
cennet annelerİn ayaklari altinda
hedİyeyİhedİye etmek sÜnnettİr
komŞusu ac İken kendİsİ tok uyuyan bİzzden deĞİldİr.
Bana burda kendİmİ İfade etmeye yer veren kardeŞİme teŞekkÜr ederİm baŞinizi agrittim. ÇİÇekler İÇİn teŞekkÜr ederİm
en yÜksek İdealİm genÇ İken kabe zİyaretİne gİtmek
kur-ani kerİm İse hayatimiza yÖn veren
en belİrgİn Özellİgİm zekam ve gÖzlerİmdİr.
BaŞka soru olan varsa beklİyorum teŞekkÜr ederİm