Bazı kimseler ezbere konuştukları kadar ezber çalışsalardı Kur’an hafızı olurlardı..( M.Fetullah GÜLEN/ Hakikat Damlaları)..
Bazı kimseler ezbere konuştukları kadar ezber çalışsalardı Kur’an hafızı olurlardı..( M.Fetullah GÜLEN/ Hakikat Damlaları)..
dünyayı yenmem için önce kendini yenmelisin
R.Descartes
Arkadaşlar Katılımlarınızı Bekliyoruz..
Nurlu aşk yolunda sefa etmek gerek. Ettiğin ahde vefa etmek gerek. Sen sen olduğun müddetçe canana ulaşamazssın. Kendini dost yolunda feda etmek gerek
Nurlu aşk yolunda sefa etmek gerek.
Ettiğin ahde vefa etmek gerek.
Sen sen olduğun müddetçe canana ulaşamazssın.
Kendini dost yolunda feda etmek gerek.
Nurlu aşk yolunda sefa etmek gerek.
Ettiğin ahde vefa etmek gerek.
Sen sen olduğun müddetçe canana ulaşamazssın.
Kendini dost yolunda feda etmek gerek.
Evlendikten Bi Süre Sonra Hz. Yusuf Hanımının Kendisine oLan İlgisinin Azaldığını Farketti Ve Hanımına Şöyle Dedi : ~ Sen Önceleri Benim İçin Deli Divane oLurdun, Ne oLdu da Bi anda ilgin alakan gitti benden ~ Hanımı Cevap Verdi: Sen Çok GüzeLsin Yusuf Seni Görür görmez Aşık oldum. Ama seninle evlenince Sen bana Allahı......... Anlattın. ~ Allah Aşkı Senin Aşkından Daha Tatlıymış Yusuf
"Rabbim girecegim yere dürüstlükle girmemi saglaçıkacağım yerden de dürüstlükleçıkmamı sağla. Bana, tarafından hakkıylayardım edici bir kuvvet ver." (İsra-80)
“Zûleyha ki Leyla’dan, Aslı’dan, Şirin’den, Zühre’den ve hatta Zahide’den sahici…”
Sabrın sevgiliyi getirdiğinin en açık kanıtı değil misin?
Sevgiyi dilde yaşatmak kolay ve gerçekten uzaktı…
Oysa sen sevgiyi önce yüreğinde yaşadın öylesine büyüttün ki
kaldırmadı küçücük görünen ama kocaman olan o yüreğin
sonra göklere saldın
Rabbine ulaştın....
RABBİM BİZEDE ZÜLEYHA GİBİ BİR NİSA OLABİLMEYİ NASİB EYLE...
Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur.
[Motaigne]
"İnkâr edip insanları Allah’ın yolundan engelleyenlerin bütün yaptıklarını Allah boşa çıkaracaktır."
MUHAMMED SÛRESİ / 1