Biz O'nu bulma yolundayız. Bize göreyi bulduk, O'na göreyi bulmalıyız.
M.F.GÜLEN
Biz O'nu bulma yolundayız. Bize göreyi bulduk, O'na göreyi bulmalıyız.
M.F.GÜLEN
Seni severdim hem uyanık hem uykumda.seni severdim ve sana rağmen.yine severdim daracık ip boynumda.sen aşkı anlamaz bilmez.ben akmayan gözyaşımda seni severdim.sen gizli korkak savaşçı.aşkı kime sarmış hain.ben her savaş meydanında seni severdim!!!...
Kötülüğün muzaffer olabilmesi için biricik şart, iyi insanların hiç bir şey yapmamasıdır.(Edmund Burke)
Resulullah (s.a.v.)buyuruyor ki: "Dua ettiğiniz zaman kabul olunacağına inanarak Allah 'a dua edin. Bilmiş olunuz ki gafil kalp ile yapılan duaları Allah kabul etmez."
(Tirmizi)
Kafi bize en yüce dost beni bırakmaz dostum dediğin vakitte bırakırsa seni dostun bilki vardır arkanda EN VEFALI DOSTUN
Hepsi birbirinden güzel ve anlamlı sözler. Emeğinize sağlık Allah(c.c) razı olsun...
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...
Ey aşkın binbir başlı vav hali Ey sonsuz kavram Gaflet vaktinde Gel gönlümün üstüne Usta bir hattatım ben Aşkı çizerim mekânlara Aşk sığmaz ki bu ummana Vav olur gözlerimiz Bürünürüz canlara Bir seyyah gibi Gelip göçen, göçüp giden Bu mekândan mekân’a Demem o ki Tarifini yapamam ben imkâna Bir hattatım Zamana vav çizmekteyim Hilalin dolunaya Dolunayın hilale dönüştüğü zamana..
![]()