Güncelleme..
ÇALIŞMALI
ÇALIŞMAMALI
hayır bence çalışmamalı ben bir ev hanımı olarak şimdiki zaman eskı zamanki gibimi bence hanımlar evde evlatlarını büyütmeyle yetıştırmeyle evını işini eşinin hizmetini yapmakla mesüldür ama rabbim kimsenın eşini çalışmaya ihtiyaç olacak kadar durumun kotu düşürmesin bence kadınlar çalışmamalı diyorum
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
mecbur kalmadıkça çalışmamalı bence...
benim şahsi fikrim...
dua ile....
çalışmalı bence kocası para verecek diye beklememeli....
kocası tabikide eşinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak zorunda madem karşıyamıcak evlenmesın kardeşim bak şimdi kızdım:Dkadın evınde oturmalı evınde ben eşimin yanına gidiyorum kendı işyerimiz eşim dişarı çıkıyor bende mecburen bay muşterilerle ilgilenmek zorunda kalıyorum ama yanlışşş yanlışşş
o zaman okumasınlar nasıl olsa çalışmayacaklar ....
[quote=sitare;61399]çalışmalı bence kocası para verecek diye beklememeli....[/quote]kardeş dinimiz ailenn nafaka durumunu erkeğe verir herşeyden kadın çalışmaması hakkın da daha hayırlsı eğer çaşımak durumda ise çalşıma ortamları uygun olmalı...
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye
İçin
okusun okuyacak tabikide benımde kızlarım okuyor ama zaman kötü kardeşim kendini yetiştirmeli her insan ilede para kazanmak içinmi okucaklar
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye
İçin
arkadaşlar neredeyse kavga edeceksiniz okuduğum kadarıyla...
lütfen biraz daha sakin olun ...
sonuçta bir anket bu....
dua ile....