<hiçbir cemaat yoktur ki, Allahı zikre otursun da ,rahmet onları bürümesin; üzerlerine sükünet inmesin ve Allah onları katındaki melekler yanında anmasın< slm kardeşler bende böyle bir cemaat te bulunmak istedim ve geldim.
<hiçbir cemaat yoktur ki, Allahı zikre otursun da ,rahmet onları bürümesin; üzerlerine sükünet inmesin ve Allah onları katındaki melekler yanında anmasın< slm kardeşler bende böyle bir cemaat te bulunmak istedim ve geldim.
hoşgeldin canım![]()
Arkadaşlar Katılımlarınızı Bekliyoruz..
.
Enes (r.a) şöyle anlatıyor: Hz. Peygamber (s.a) bir ara uyukladıktan sonra tebessüm ederek başını kaldırdı.
Ashâb
-Ey Allah'ın Rasûlü! Neden güldün? diye sordu.
Hz. Peygamber
-Bana şimdi bir ayet indi dedikten sonra Kevser sûresini okuyup şöyle dedi:
- Kevser'in ne olduğunu biliyor musunuz?
-Allah ve Rasülü daha iyi bilir.
- Kevser, bir nehirdir. Rabbim cennette onu bana va'detti. O nehrin üzerinde çok hayır vardır. Onun yanında bir havuz var. Kıyamet gününde ümmetim o havuzun başında toplanacaklar. O havuzun kapları gökteki yıldızlar kadardır. (1)
İbn Ömer Kevser Sûresi inince Hz. Peygamberin (s.a) şöyle buyurduğunu rivayet ediyor:
Kevser cennette bir nehirdir. İki tarafı altından yapılmıştır. Suyu sütten daha beyaz, baldan daha tatlı ve miskten daha güzel kokuludur. O su inci ve mercan kayaları üzerinde akar. (4)
Aleykümselam yaren kardeşim aramıza hoşgeldin.üyeliğin hayırlı olsun...
RABBİM cümlemizi cennetine girenlerden ve kevser suyunu kanasıya içenlerden eylesin inş...
Hayırlı paylaşımlar dileriz...
Dua ile...
![]()
aramıza hoşgeldin yaren
Mecnun MisaliLeylâ’nın Zülfüne Hemen Gönül Bağlama.
Çünkü seni AŞK Çöllerinde Gezdirip Duran Leylâ DeğilMevlâ’dır Hep…
Üye
ve aleyküm selam yaren kardeşim üyeliğin hayırlı vede daim olsun isminde kulağa hoşgeliyor
Aleykum selam ....
Aramıza hoşgeldiniz kardeşim....
__BeN BeNi BıRaKTıĞıM ZaMaN SeN BeNi BıRaKmA ALLAHIM__
__KoNuŞsAm T€sİrİ yOk SuSsAm GöNüL rAzI d€ğİl__
Aleyküm selam yaren kardeşim hoş geldin. üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşaAllah...
Allah ile olduktan sonra ölüm de, ömür de hoştur...