3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: tatar çorbası

    Share
  1. #1
    ***
    DIŞARDA
    Points: 23.513, Level: 94
    Points: 23.513, Level: 94
    Level completed: 17%,
    Points required for next Level: 837
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 837
    Overall activity: 99,8%
    Overall activity: 99,8%
    Achievements
    Admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Yer
    MANİSA
    Mesajlar
    1.347
    Points
    23.513
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart tatar çorbası



    Malzemeler

    * 250 gr kıyma et
    * 1 baş soğan
    * 1 yumurta
    * 1 kilo un
    * 50 gr yağ





    Yapılışı

    Yumurta, tuz , su ve un"dan elde edilen hamur ıslatılmış bir peçete ile sarılarak 10 dakika bekletilir. Bilahire tahta üzerinde yufka şeklinde açılan hamur küçük kareler halinde kesilir. Diğer tarafta yağda kavrulan soğan kıyma ve tuz hamurların ortasına konarak üçgen şekline getirilip kapatılır. Kaynamakta olan et suyuna atılıp pişirilir. Bir süre soğumaya bırakılır. Bu esnada yağ eritilir. Salça ilave edilir, nane atılır. Yağ, salça ve nane karışımı üzerine dökülür. Servis esnasında çırpılmış yoğurt ilave edilerek sofraya konur.

    Alıntıdır.



    Görmesekte birbirimizi,

    Duyamasakta seslerimizi,
    Sakın haa ayrıyız sanma,
    Üzme güzel yüreğini, çaresiz yanma.

    Bir kere gönle giren vuslatı bekler değil mi?
    Söylesene; ayrı yerlerde olsakta baktığımız aynı gökyüzü değil mi?

  2. #2
    ***
    DIŞARDA
    Points: 4.951, Level: 45
    Points: 4.951, Level: 45
    Level completed: 1%,
    Points required for next Level: 199
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 199
    Overall activity: 0%
    Overall activity: 0%
    Achievements
    sugibi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üye

    Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    1
    Points
    4.951
    Post Thanks / Like
    Tecrübe Puanı
    0

    Cevap: tatar çorbası

    Alıntı Admin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


    Malzemeler

    * 250 gr kıyma et
    * 1 baş soğan
    * 1 yumurta
    * 1 kilo un
    * 50 gr yağ





    Yapılışı

    Yumurta, tuz , su ve un"dan elde edilen hamur ıslatılmış bir peçete ile sarılarak 10 dakika bekletilir. Bilahire tahta üzerinde yufka şeklinde açılan hamur küçük kareler halinde kesilir. Diğer tarafta yağda kavrulan soğan kıyma ve tuz hamurların ortasına konarak üçgen şekline getirilip kapatılır. Kaynamakta olan et suyuna atılıp pişirilir. Bir süre soğumaya bırakılır. Bu esnada yağ eritilir. Salça ilave edilir, nane atılır. Yağ, salça ve nane karışımı üzerine dökülür. Servis esnasında çırpılmış yoğurt ilave edilerek sofraya konur.
    bu resimler bana aittir niçin izinsiz yayınlandığını merak ediyorum.eğer isteseydim forum sitesine ben katkıda bulunurdum resimlerimle lütfen izinsiz resimlerimi yayınlamayınız.teşekkürler.

  3. #3
    Kartal__13
    Kartal__13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Standart Cevap: tatar çorbası

    Sugibi Emeginize Saygımız sonsuzdur lakin arkadasım sadece altına alıntıdır kelimesini eklemeyi unutmus + şuan islami bir platformdasınız burdaki insanlar kötü niyetle zaten kullanmıyorlar anlayışınızdan dolayı şimdiden tşklerimi sunuyorum...

    Saygılar Yönetim

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •